Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

13376 – 13400 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 535  536  537 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • GLORIUSNOV760

    5 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Okeh..tp gitare tak cekel-ke lho yo..

    nah kuwi wes ono sing nggitar to

  • CHRISTIAN983

    6 Februari 2020

    Emoh gitarane deweke nganggo icik icik barang og..males au..ndak marai kelingan jaman semono ng prapatan..

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nah kuwi wes ono sing nggitar to

  • GLORIUSNOV760

    6 Februari 2020

    Yo poro konco dolanan neng njobo, padang bulan padange koyo rino, rembulane sing ngawe awe, ngelingake ojo podo turu sore........ Yohhhh digelar klosone, ngumpul guyup rukun pasedulurane

  • JACKLY195

    6 Februari 2020

    Lapor:

    Slmt malam pnghuni jk

    Mangan ra mangan sng pnting online jk 😁😁😁

  • GLORIUSNOV760

    7 Februari 2020

    Wayahe digelar lurrrr klosone, wedangan kro cemilane dsiapke, mmpung udan2 ngene, monggo2 nggabung mriki lurrr

  • CHRISTIAN983

    7 Februari 2020

    Yo yo .. bukak sithik..

  • CHRISTIAN983

    7 Februari 2020

    Mangan bakwan dicampur blondho..tak kiro prawan jebul wis rondho..tapi yo rapopo wong rasane podho eeh salah yo rapopo wong kabeh ki jalarane mung soko tresno

  • ANGGORO118

    7 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Mangan bakwan dicampur blondho..tak kiro prawan jebul wis rondho..tapi yo rapopo wong rasane podho eeh salah yo rapopo wong kabeh ki jalarane mung soko tresno

    Blondho ki opo to mas?

  • GLORIUSNOV760

    7 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Mangan bakwan dicampur blondho..tak kiro prawan jebul wis rondho..tapi yo rapopo wong rasane podho eeh salah yo rapopo wong kabeh ki jalarane mung soko tresno

    sebelah kuwi yo do Nggawe parikan mas, nek kene do parikan jowo

  • GLORIUSNOV760

    7 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yo yo .. bukak sithik..

    wis di buka, kari ngenteni wedange

  • CHRISTIAN983

    7 Februari 2020

    Blondho ki santen klapa muda digongso sampe kenthel,,tambahi bumbu. blondho jodho-ne karo jadah.carane maem jadah di cocol-ke neng blondho..jadah mbah carik kaliurang

    ANGGORO118 tulis:

    Blondho ki opo to mas?

  • ANGGORO118

    7 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Blondho ki santen klapa muda digongso sampe kenthel,,tambahi bumbu. blondho jodho-ne karo jadah.carane maem jadah di cocol-ke neng blondho..jadah mbah carik kaliurang

    Blondo jodhone karo jadah

    Nek aku jodhone karo sopo ya mas? 😅

  • GLORIUSNOV760

    7 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Blondho ki santen klapa muda digongso sampe kenthel,,tambahi bumbu. blondho jodho-ne karo jadah.carane maem jadah di cocol-ke neng blondho..jadah mbah carik kaliurang

    jan mathuk tenan nek kuwi mas, po meneh pedes, gek jadahe rasane kenyil2 ngono

  • CHRISTIAN983

    7 Februari 2020

    Ojo wedang gendheng lho..ora pareng😁

    Wedang=ngawe kadang

    Yo wis gek dipariki no bro..

    Abang abang gendero londo..eh sing klambi abang ternyata durung rondo lho

    GLORIUSNOV760 tulis:

    wis di buka, kari ngenteni wedange

  • GLORIUSNOV760

    7 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ojo wedang gendheng lho..ora pareng😁

    Wedang=ngawe kadang

    Yo wis gek dipariki no bro..

    Abang abang gendero londo..eh sing klambi abang ternyata durung rondo lho

    wahhhhh nek wedang gendheng ampun 🙏 mboten pareng, sing ndi neh jal sing klambi abang?????

  • CHRISTIAN983

    7 Februari 2020

    Jane dik ocha kae cucok lho sm dirimu..tunjukken pesonamu bro

    ANGGORO118 tulis:

    Blondo jodhone karo jadah

    Nek aku jodhone karo sopo ya mas? 😅

  • ANGGORO118

    7 Februari 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    wahhhhh nek wedang gendheng ampun 🙏 mboten pareng, sing ndi neh jal sing klambi abang?????

    mimin klambine abang bro

  • ANGGORO118

    7 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Jane dik ocha kae cucok lho sm dirimu..tunjukken pesonamu bro

    ocha opo ochi mas?

  • GLORIUSNOV760

    7 Februari 2020

    ANGGORO118 tulis:

    mimin klambine abang bro

    mimine ra tau ngetok okh bro

  • ANGGORO118

    7 Februari 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    mimine ra tau ngetok okh bro

    ono bro sliweran jane yo mung wong sing beriman sing ngerti ✌😅

  • GLORIUSNOV760

    7 Februari 2020

    ANGGORO118 tulis:

    ono bro sliweran jane yo mung wong sing beriman sing ngerti ✌😅

    misterius no brti

  • ANGGORO118

    7 Februari 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    misterius no brti

    Bener bro

  • CHRISTIAN983

    7 Februari 2020

    Woo lha mulo kog slenthang slentheng mambu2 sego putih gondo arum...

    ANGGORO118 tulis:

    ono bro sliweran jane yo mung wong sing beriman sing ngerti ✌😅

    7 Februari 2020 diubah oleh CHRISTIAN983

  • ANGGORO118

    7 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo lha mulo kog slenthang slentheng mambu2 sego putih gondo arum...

    Mosok sih mas mambu?

  • NUGRA917

    8 Februari 2020

    Koq dicocolke tho masbro?

    Enak dikempit ke mas, koyo burger ala jowo. Opo meneh gk cuma ngempit blondho tambahi tempe bacem 👍👍👍👍

    ......

    CHRISTIAN983 tulis:

    Blondho ki santen klapa muda digongso sampe kenthel,,tambahi bumbu. blondho jodho-ne karo jadah.carane maem jadah di cocol-ke neng blondho..jadah mbah carik kaliurang

13376 – 13400 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 535  536  537 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan