Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

13676 – 13700 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 547  548  549 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • GLORIUSNOV760

    23 Februari 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Oh ngono, eh rob kui opo yo?

    rob = banyu laut munggah nyang ndaratan

  • ANGGORO118

    23 Februari 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    rob = banyu laut munggah nyang ndaratan

    Oh kui artine, mugo² semarang aman² ae bebas banjir ya bro 😊👍

  • GLORIUSNOV760

    23 Februari 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Oh kui artine, mugo² semarang aman² ae bebas banjir ya bro 😊👍

    amin bro 🙏 monggo2 nek meh trevelling & wisata smg, pokoke sak josss e 👍

  • ANGGORO118

    23 Februari 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    amin bro 🙏 monggo2 nek meh trevelling & wisata smg, pokoke sak josss e 👍

    Siappp mas bro, hehe 😊👍

  • 23 Februari 2020

    ANGGORO118 tulis:

    bro glorius karo mbak dinna wis podo ngibadah durung ki?

    Uwes nuw...anak Tuhan je....

  • ANGGORO118

    23 Februari 2020

    DINNA612 tulis:

    Uwes nuw...anak Tuhan je....

    Oh anak Tuhan to? hehe

    Sippp pokok e mbak

  • GLORIUSNOV760

    23 Februari 2020

    DINNA612 tulis:

    Oooow temane perwayangan to...

    acara tv biyen kro saiki wes bedo okh mbak

  • 23 Februari 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    acara tv biyen kro saiki wes bedo okh mbak

    He em akeh sinetrone

  • ANGGORO118

    23 Februari 2020

    Bengi iki temane opo bro glorius & mbak dinna? 😊

  • GLORIUSNOV760

    23 Februari 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Bengi iki temane opo bro glorius & mbak dinna? 😊

    manut, sing penting gayeng, koyo biasane warunge dbuka, gelar kloso, gorengan & wedang disiapne, ON mp3 gending jowo 😁

  • ANGGORO118

    23 Februari 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    manut, sing penting gayeng, koyo biasane warunge dbuka, gelar kloso, gorengan & wedang disiapne, ON mp3 gending jowo 😁

    mp3 ne jowo nek iki jik termasuk gending jowo ra bro?

  • GLORIUSNOV760

    23 Februari 2020

    ANGGORO118 tulis:

    mp3 ne jowo nek iki jik termasuk gending jowo ra bro? youtu.be/mkwxnFuEwQo

    Wahhh lha kuwi, haha

  • CHRISTIAN983

    24 Februari 2020

    Turu durung suwe,ngimpi kog nggendhong bayi..artine opo yo

  • ORZEN485

    24 Februari 2020

    Kesusu rabi mas 😜

    CHRISTIAN983 tulis:

    Turu durung suwe,ngimpi kog nggendhong bayi..artine opo yo

  • ANGGORO118

    24 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Turu durung suwe,ngimpi kog nggendhong bayi..artine opo yo

    artine... Pengen Dirabi - Nella Kharisma

  • CHRISTIAN983

    24 Februari 2020

    Karepku yo ngono,,ha ning piye,wong sing meh di rabi podho jual mahal ngono.rumangsane ki koyo ayu2o dewe,ora nyadar wis dho tuwek..

    We lah kog dadi muni2 dewe to aku..hehe..sori2

    ORZEN485 tulis:

    Kesusu rabi mas 😜

  • CHRISTIAN983

    24 Februari 2020

    Lha meh ngopo sore2 ngene ki.turu meneh wae lah,,sopo ngerti saiki giliran ngimpi gendhong ibune bayi sing tak gendhong wingi..hehe

  • ANGGORO118

    24 Februari 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lha meh ngopo sore2 ngene ki.turu meneh wae lah,,sopo ngerti saiki giliran ngimpi gendhong ibune bayi sing tak gendhong wingi..hehe

    Mugo² mimpimu dadi kenyataan mas...

    Siji...loro...telu

    Gek ndang turu

  • GLORIUSNOV760

    24 Februari 2020

    Absen ndalu

  • ANGGORO118

    24 Februari 2020

    Langsung puter mp3ne... cekidot lurrr

    Sugeng Dalu - Jihan Audy

  • ANGGORO118

    24 Februari 2020

    Udan² ngene ki cocokke ngombe wedang jahe panas + ngrungokne tembang jawa.. sepi yo gpp.. lha wong aku wis terbiasa kesepian eh kulino dw'an 😁

    Bojo Galak - Nadia Yoseph Cover versi akustik

  • 24 Februari 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Udan² ngene ki cocokke ngombe wedang jahe panas + ngrungokne tembang jawa.. sepi yo gpp.. lha wong aku wis terbiasa kesepian eh kulino dw'an 😁 youtu.be/xsU-tAF7W48 Bojo Galak - Nadia Yoseph Cover versi akustik

    Cemilane opo yo....

  • GLORIUSNOV760

    24 Februari 2020

    Tak lelo, lelo, lelo ledung

  • ANGGORO118

    24 Februari 2020

    DINNA612 tulis:

    Cemilane opo yo....

    cemilan , cepuluh , cebelas mbak

  • GLORIUSNOV760

    24 Februari 2020

    Udan deres lurrrrr, e yo mugo2 wae berkahe Koyo udan, amin.

13676 – 13700 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 547  548  549 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan