Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

13901 – 13925 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 556  557  558 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • GLORIUSNOV760

    1 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Hayo mbolosan ki, setrap...

    hehehe, ora mbolos Iki mbak

  • GLORIUSNOV760

    1 Maret 2020

    Sugeng enjang, monggo ngibadah, Gusti Mberkahi. Amin

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    BERLIA980 tulis:

    Ayo

    Tak jemput ning omahmu opo ketemuan ning ndi ki?

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    NEYTHA032 tulis:

    Lha gak onok pasangane moso mek sego putih tok..  Jane sampean gowo pasangane sego..

    Lha jaluk pasangane karo sopo ? Ko aku tak gowo lawuhe mbak

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    NEYTHA032 tulis:

    Iki ceritane cekel cekelan ben opo to yo 😆

    Yo ben ra ucul to

  • 1 Maret 2020

    Hmmmm

  • CHRISTIAN983

    1 Maret 2020

    Iyo wis,kenalan lah.aq nitip yo,nitip salam termanis bwt jeng nike

    NEYTHA032 tulis:

    Aku sek durung kenal ki karo mbak nike..  Tak kenalan sek lan janjian sek yo mas karo mbak nike.. 😆  

  • BERLIA980

    1 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Tak jemput ning omahmu opo ketemuan ning ndi ki?

    Umah ku ning kutoarjo, purworejo. Jemput ya

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    BERLIA980 tulis:

    Umah ku ning kutoarjo, purworejo. Jemput ya

    yakin omahmu ning purworejo? Lha nek ning jkt ngopo?

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Hmmmm

    Maksude hmmmm ki opo to mbak?

  • BERLIA980

    1 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    yakin omahmu ning purworejo? Lha nek ning jkt ngopo?

    Iyo umah ku ning kutoarjo. Ning jakarta nunut ngiyup. Kerjo. Kwkwkw

  • 1 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Maksude hmmmm ki opo to mbak?

    Nyimak karo maem permen 😁

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    BERLIA980 tulis:

    Iyo umah ku ning kutoarjo. Ning jakarta nunut ngiyup. Kerjo. Kwkwkw

    Sikto... lha nek aku jemput ning kutoarjo, aku jemput sopo? Lha wong dirimu ning jkt?

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Nyimak karo maem permen 😁

    Yowis kono maem sing akeh ben ndang lemu

  • 1 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Yowis kono maem sing akeh ben ndang lemu

    Yungalah dongakne koq dongakne lemu piye to....

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Yungalah dongakne koq dongakne lemu piye to....

    Tenangno pikirmu mbak.. aku ra donga, mung nulis mau ✌😅

  • 1 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Tenangno pikirmu mbak.. aku ra donga, mung nulis mau ✌😅

    Iyo iyo 😁

  • GLORIUSNOV760

    1 Maret 2020

    Sewu kutho uwes tk liwati

    #didikempot

    Yohhhh warunge dbuka, kloso cemilan wedang wes siap plus mp3 campursari & dangdut

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Sewu kutho uwes tk liwati

    #didikempot

    Yohhhh warunge dbuka, kloso cemilan wedang wes siap plus mp3 campursari & dangdut

    Lewat angin wengi

    Tak titipne roso kangenku

    Nggonku nandang rindu

    Kengenku marang sliramu

  • 1 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Sewu kutho uwes tk liwati

    #didikempot

    Yohhhh warunge dbuka, kloso cemilan wedang wes siap plus mp3 campursari & dangdut

    Jadah goreng enek ga?

  • GLORIUSNOV760

    1 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Jadah goreng enek ga?

    enak no, diwenehi parutan klopo kro gulo bubuk mbak

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Jadah goreng enek ga?

    Seneng jadah goreng po mbak?

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Yohhhh warunge dbuka, kloso cemilan wedang wes siap plus mp3 campursari & dangdut

    Durung do kumpul bro..

    Mau aku wis campur sarinan, mbuh ono sing seneng opo ra, yo ra ngerti.. sing seneng aku tok ketok e 😅

  • GLORIUSNOV760

    1 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Durung do kumpul bro..

    Mau aku wis campur sarinan, mbuh ono sing seneng opo ra, yo ra ngerti.. sing seneng aku tok ketok e 😅

    he em ki, yo dienteni sek wae, Soale kene yo udan rung terang2 ki

  • ANGGORO118

    1 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    he em ki, yo dienteni sek wae, Soale kene yo udan rung terang2 ki

    Yowis entenono ya bro

    Aku arep adus sik, ndak do semaput ngambu kringetku.. mambu kecut soale 😅

13901 – 13925 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 556  557  558 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan