Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

14001 – 14025 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 560  561  562 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • NIKE627

    4 Maret 2020

    NEYTHA032 tulis:

    Salam kenal mbak nike..

    Salam aremanita..

    Ayo mari kita kopdar mbak nike..

    syiiiap.. jeng... tunggu cuaca  indah n cantiq....  kita plan meetup yah...😊

  • NEYTHA032

    4 Maret 2020

    Tapi ketok'e sek jarang mbak.  Soale minggu wingi aku nang sda jumat e ga udan. 😆

    DINNA612 tulis:

    Yo podo nuw, sda ben dino yo udan

  • NEYTHA032

    4 Maret 2020

    Oke siap..  Ditunggu kabar nya mbak nike..

    NIKE627 tulis:

    syiiiap.. jeng... tunggu cuaca  indah n cantiq....  kita plan meetup yah...😊

  • ANGGORO118

    4 Maret 2020

    NEYTHA032 tulis:

    Miber ae to yow...

    Loh..  Piknik rame2 to yow..  Kog malah piknik berdua..

    Ga iso miber

    Emang piknik rame² karo sopo ae?

  • ANGGORO118

    4 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Berati udane lg kesel

    Ko iso kesel ?

  • ANGGORO118

    4 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Yo seneng ae pokok enak d rungokne

    Oh ngono to

    Lagi ngerti aku wong wadon ning thread iki sing jik seneng tembang jowo

    Berarti sampeyan ki termasuk penikmat campuran congdut

    Sippp mbak

    4 Maret 2020 diubah oleh ANGGORO118

  • 4 Maret 2020

    NEYTHA032 tulis:

    Tapi ketok'e sek jarang mbak.  Soale minggu wingi aku nang sda jumat e ga udan. 😆

    Ndeh nek nggonku udan

  • CHRISTIAN983

    4 Maret 2020

    Yowislah dik..me-nyenden lah dibahuku..kan kuusap keningmu kubelai rambutmu..sisan tak petan-i yo,jebul akeh tuma'ne to,,ya ampun

    NIKE627 tulis:

    aq emoh dadi sinden.... ora hiso....   enak nyenden wae .....😑😑😑

  • BAYU715

    4 Maret 2020

    Nderek langkung 🚶🚶🚶

  • NEYTHA032

    4 Maret 2020

    Ngejak mbak nike,  ngejak mas christian lan ngejak konco liyane..

    ANGGORO118 tulis:

    Ga iso miber

    Emang piknik rame² karo sopo ae?

  • NEYTHA032

    4 Maret 2020

    Tapi saiki terang to mbak..

    DINNA612 tulis:

    Ndeh nek nggonku udan

  • ANGGORO118

    4 Maret 2020

    BAYU715 tulis:

    Nderek langkung 🚶🚶🚶

    Duhhh mesakne gaesss mas bayu ra ono sing nggagas blas.. mbok yo ojo ngono to lurrr

    Monggo mas pinarak kok kat wingi nderek langkung ae

  • ANGGORO118

    4 Maret 2020

    NEYTHA032 tulis:

    Ngejak mbak nike,  ngejak mas christian lan ngejak konco liyane..

    Ngomong² kok sing paling adoh aku ya mbak? 🤭

  • NIKE627

    4 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yowislah dik..me-nyenden lah dibahuku..kan kuusap keningmu kubelai rambutmu..sisan tak petan-i yo,jebul akeh tuma'ne to,,ya ampun

    lah.... wkwkwkwk... dadi ngakak maniz aq... 😁😂😃😅

  • NIKE627

    4 Maret 2020

    NEYTHA032 tulis:

    Ngejak mbak nike,  ngejak mas christian lan ngejak konco liyane..

    hiyooo .... aq melu ... yok jj santai .....

  • GLORIUSNOV760

    4 Maret 2020

    Jian mak nyessssss udane wingi iki

  • ANGGORO118

    4 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    lah.... wkwkwkwk... dadi ngakak maniz aq... 😁😂😃😅

    Mbak nike karo mas chris ki cocok loh

    Tak dukung dari belakang

  • BAYU715

    4 Maret 2020

    Nggoleki sesuatu rung ketemu

    ANGGORO118 tulis:

    Duhhh mesakne gaesss mas bayu ra ono sing nggagas blas.. mbok yo ojo ngono to lurrr

    Monggo mas pinarak kok kat wingi nderek langkung ae

  • ANGGORO118

    4 Maret 2020

    BAYU715 tulis:

    Nggoleki sesuatu rung ketemu

    Nggoleki opo sih mas? Kok ketoke penting banget?

  • GLORIUSNOV760

    4 Maret 2020

    Yohhhhh gek dirameke nehhhh, warunge di buka byak, ditokne suguhane, cemilan lan wedange, Ojo lali mp3 ne

  • GLORIUSNOV760

    4 Maret 2020

    BAYU715 tulis:

    Nderek langkung 🚶🚶🚶

    monggo2

  • BAYU715

    4 Maret 2020

    Nggoleki kunci

    ANGGORO118 tulis:

    Nggoleki opo sih mas? Kok ketoke penting banget?

  • ANGGORO118

    4 Maret 2020

    BAYU715 tulis:

    Nggoleki kunci

    Kunci opo?

  • BAYU715

    4 Maret 2020

    Kunci ben ra ditakoni pasangane ndi, anake wis piro 🤔

    ANGGORO118 tulis:

    Kunci opo?

  • ANGGORO118

    4 Maret 2020

    BAYU715 tulis:

    Kunci ben ra ditakoni pasangane ndi, anake wis piro 🤔

    Kunci jawabane tinggal dijawab ae mas.. pasangane lg otw.. nek anak yo rung duwe wong pasangane lg otw..

    Ngono.. piye menurutmu?

    4 Maret 2020 diubah oleh ANGGORO118

14001 – 14025 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 560  561  562 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan