Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

14051 – 14075 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 562  563  564 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • NIKE627

    5 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Malang hawane adhem..sing klambi abang eheem

    😀😀😀😀😀

  • ANGGORO118

    5 Maret 2020

    SUYATI064 tulis:

    Puji Tuhan. Kbrku baik2 jg mas anggoro. Setahun sibuk berjuang merawat ibu mas..,

    Tp Tuhan lbh mengasihi ibu.

    Oh sorry ibunya sakit apa mbak?

  • ANGGORO118

    5 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    😀😀😀😀😀

    Sampeyan ki nek ngguya ngguyu ki mengkode

    Tak dukung pokok e ora ko mburi/ngarep/samping

    Kudu dadi, ojo dadi guyon

  • NIKE627

    5 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Sampeyan ki nek ngguya ngguyu ki mengkode

    Tak dukung pokok e ora ko mburi/ngarep/samping

    Kudu dadi, ojo dadi guyon

    lah beliau lucu tingkat dewa .... stiap kalimat sll mengandung pantunria jenaka 😮😮

  • ANGGORO118

    5 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    lah beliau lucu tingkat dewa .... stiap kalimat sll mengandung pantunria jenaka 😮😮

    Konco² kene sing lucu yo akeh

    Tapi nek tak sayang² eh tak sawang² mung sampeyan sing cocok karo guyonane mas chris

    Tresno kui jalaran soko guyonan, oke sippp dilanjut 😁

  • BAYU715

    5 Maret 2020

    Nyimak 🙇

  • ANGGORO118

    5 Maret 2020

    BAYU715 tulis:

    Nyimak 🙇

    Bener sampeyan nyimak ae, komentar karo kowe ra rampung² mas koyo wong debat 🤣😋

  • BAYU715

    5 Maret 2020

    Padahal ora ono sing didebatke 🙊

    ANGGORO118 tulis:

    Bener sampeyan nyimak ae, komentar karo kowe ra rampung² mas koyo wong debat 🤣😋

  • ANGGORO118

    5 Maret 2020

    Dalan Urip neng dunyo

    Kuwi jelas bedo²

    Ono sing Urip mulyo

    Ugo ono sing sengsoro

    Rausah diireni

    Opo maneh digetuni

    Kabeh kui kudu disyukuri

  • NIKE627

    5 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis: youtu.be/Qj_9wXtumnc Dalan Urip neng dunyo

    Kuwi jelas bedo²

    Ono sing Urip mulyo

    Ugo ono sing sengsoro

    Rausah diireni

    Opo maneh digetuni

    Kabeh kui kudu disyukuri

    mahatur nuhun  .... kulo sampun mirsani.....

  • SUYATI064

    6 Maret 2020

    Met kenal jg mba Nike

    NIKE627 tulis:

    Met knal mb suyati....  aq dari kota malang

  • SUYATI064

    6 Maret 2020

    Diabetes tipe 2 mas

    ANGGORO118 tulis:

    Oh sorry ibunya sakit apa mbak?

  • ANGGORO118

    6 Maret 2020

    SUYATI064 tulis:

    Diabetes tipe 2 mas

    Trus maksudnya mbak suyati yg ini apa ya?

    SUYATI064 tulis:

    ....

    Tp Tuhan lbh mengasihi ibu.

  • SUYATI064

    6 Maret 2020

    Ibu sdh dipanggil Tuhan mas

    ANGGORO118 tulis:

    Trus maksudnya mbak suyati yg ini apa ya?

  • 6 Maret 2020

    SUYATI064 tulis:

    Ibu sdh dipanggil Tuhan mas

    Turut berduka cita.

  • SUYATI064

    6 Maret 2020

    Nggeh mas Toro, maturnuwun 🙏

    TORO617 tulis:

    Turut berduka cita.

  • ANGGORO118

    6 Maret 2020

    SUYATI064 tulis:

    Ibu sdh dipanggil Tuhan mas

    Turut berduka cita ya mbak suyati...

  • 6 Maret 2020

    SUYATI064 tulis:

    Ibu sdh dipanggil Tuhan mas

    Turut belasungkawa mb Suyati 🙏

  • NIKE627

    6 Maret 2020

    SUYATI064 tulis:

    Ibu sdh dipanggil Tuhan mas

    turut berdukacita .... smoga kelg yg ditinggalkan dibri penghiburan dan kekuatan....

  • ANGGORO118

    6 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    mahatur nuhun  .... kulo sampun mirsani.....

    sami²

    nek menurutmu ning JK iki ono sing koyo ning tembang kui ra yo?

  • NIKE627

    6 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    sami²

    nek menurutmu ning JK iki ono sing koyo ning tembang kui ra yo?

    sopo yow ?? Paling sampeyan yoh......

  • ANGGORO118

    6 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    sopo yow ?? Paling sampeyan yoh......

    kok iso aku?

    kan sampeyan durung tau ketemu karo aku mbak?

    sik² dirimu ki lucu lohhh 🤭

  • NIKE627

    6 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    kok iso aku?

    kan sampeyan durung tau ketemu karo aku mbak?

    sik² dirimu ki lucu lohhh 🤭

    sekedar menebak daripada gk terjawab... iseng2 gk berhadiah .... gitu critanya....

    Udan2 ngene enak e maem opo yo  coba tebak.....

  • ANGGORO118

    6 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    sekedar menebak daripada gk terjawab... iseng2 gk berhadiah .... gitu critanya....

    Udan2 ngene enak e maem opo yo  coba tebak.....

    Oh oke deh 😅

    Nggonku ra udan ki mbak, panas

    Nek udan² ki enak e maem/ngombe sing anget² luwih enak neh maeme karo si doi 🤭

  • SUYATI064

    6 Maret 2020

    Nggeh mas maturnuwun 🙏

    ANGGORO118 tulis:

    Turut berduka cita ya mbak suyati...

14051 – 14075 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 562  563  564 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan