Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

1401 – 1425 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 56  57  58 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 23 Januari 2017

    Walahhhhh.... aku dadi tkg absen wae hehehe

    ANGGORO118 tulis:

    Ketua kelase mas Joan905,, wakile mbak Nawang415 :-D

    Aku penonton mas,, wkwk :-D

  • COOLFACE528

    23 Januari 2017

    Sugeng ndalu :-D

  • ANANG709

    23 Januari 2017

    Sami2.. Sugeng ndalu semua

  • EKO789

    23 Januari 2017

    Owh kirain to

    ANANG709 tulis:

    Aku franchise bro, dadi ora nggawe dewe :-D

  • 23 Januari 2017

    Sih makaryo je....wes do leyeh2 nang Omah yo??? Penake...

  • SINTA848

    23 Januari 2017

    Ora obah ora mamah.......semangatttttt mb.Nawang...

    NAWANG415 tulis:

    Sih makaryo je....wes do leyeh2 nang Omah yo??? Penake...

  • ANGGORO118

    23 Januari 2017

    NAWANG415 tulis:

    Walahhhhh.... aku dadi tkg absen wae hehehe

    Yo manut,, sing penting ora tukang gawe perkoro lho mbak.. hehe pisss

  • ANGGORO118

    23 Januari 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Sugeng ndalu :-D

    Sampeyan asline jenenge sopo mas?? nek ilat jowo cool kan dadi kul? hehe guyon lho :-D

  • PRISKA446

    23 Januari 2017

    Sugeng ndalu sederek kuwabeh....

    Kulo tak sare disik yo....

    Nderek langkung....nite all...

  • COOLFACE528

    23 Januari 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Sampeyan asline jenenge sopo mas?? nek ilat jowo cool kan dadi kul? hehe guyon lho :-D

    Asmanipun kulo *ova*

    * ganti dengan n

  • COOLFACE528

    23 Januari 2017

    PRISKA446 tulis:

    Sugeng ndalu sederek kuwabeh....

    Kulo tak sare disik yo....

    Nderek langkung....nite all...

    Met sare mbak e :-)

  • 23 Januari 2017

    Tp luweh rekoso yen ora obah tetep mamah ngerti2 lemak-e turah Hahahaha

    SINTA848 tulis:

    Ora obah ora mamah.......semangatttttt mb.Nawang...

  • ANDRE853

    23 Januari 2017

    Sugeng dalu derek sedoyo.. ????

  • COOLFACE528

    23 Januari 2017

    ANDRE853 tulis:

    Sugeng dalu derek sedoyo.. ????

    Sugeng ndalu mas

  • SILABAN551

    23 Januari 2017

    ...

    23 Januari 2017 diubah oleh SILABAN551

  • ANDRE853

    23 Januari 2017

    Monggo sare, sampun ngantuk..

    COOLFACE528 tulis:

    Sugeng ndalu mas

  • COOLFACE528

    23 Januari 2017

    ANDRE853 tulis:

    Monggo sare, sampun ngantuk..

    Monggo mas :-)

  • ANGGORO118

    24 Januari 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Asmanipun kulo *ova*

    * ganti dengan n

    Ra usah boso kromo mas,, jowo biasa ae,, hehe

    Ooo jenenge mas novan to? sippp

  • COOLFACE528

    24 Januari 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ra usah boso kromo mas,, jowo biasa ae,, hehe

    Ooo jenenge mas novan to? sippp

    Latihan mas. Latihan kalo2 nduwe calon mertua sing fasih banget boso kromo :-D

  • ANANG709

    24 Januari 2017

    Gethuk asale seko telo,, mata ngantuk iku tambane opo... #nyanyi

  • COOLFACE528

    24 Januari 2017

    Ning setasiun balapan .. #nyanyi

  • ANANG709

    24 Januari 2017

    Nek balapan ning sirkuit mas,, ojo ning stasiun hehe... :-P

    COOLFACE528 tulis:

    Ning setasiun balapan .. #nyanyi

  • SINTA848

    24 Januari 2017

  • SINTA848

    24 Januari 2017

    Jawa bangettt

  • COOLFACE528

    24 Januari 2017

    Sugeng siang mbak mas sedoyo

1401 – 1425 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 56  57  58 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan