Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

14251 – 14275 dari 49528    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 570  571  572 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 12 Maret 2020

    Ora berlanjut,wong kancaku mau bacut kesusu mulih

    ANGGORO118 tulis:

    Trus critane selanjute piye mas? lucu ki critane 😅

  • 12 Maret 2020

    Nrithik nrithik noda po..tertinggal di dalam dada..jamal mirdad

    NUGRA917 tulis:

    Critane koq nrithik  men nganti dadi cerpen sing duowuuuu banget e.

    Ndang di ketik kirimenndek majalah Bobo,lumaya iso terbit .

  • ANGGORO118

    12 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ora berlanjut,wong kancaku mau bacut kesusu mulih

    Koncomu sing duwe anak 5 opo sing dukun opo sing kerasukan jin?

  • ANGGORO118

    12 Maret 2020

    NUGRA917 tulis:

    Critane koq nrithik  men nganti dadi cerpen sing duowuuuu banget e.

    Ndang di ketik kirimenndek majalah Bobo,lumaya iso terbit .

    Mas chris cocok kui nek dadi penulis cerpen , nek gawe cerito apik isine

  • ANGGORO118

    12 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nrithik nrithik noda po..tertinggal di dalam dada..jamal mirdad

    Asekkk

    Bukak titik josss

  • 12 Maret 2020

    Kanca kanca ayo padha pakpung,sg dolanan leren dhisik..mas nug mas glo mas ang mb nike mb dinna mb suyati mb neytha..ayo padha pakpung,sedhela maneh warunge dibuka byak..ditata gelas cangkire.senthir lenga patra sing ditaksir kog ora rumangsa

  • GLORIUSNOV760

    12 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kanca kanca ayo padha pakpung,sg dolanan leren dhisik..mas nug mas glo mas ang mb nike mb dinna mb suyati mb neytha..ayo padha pakpung,sedhela maneh warunge dibuka byak..ditata gelas cangkire.senthir lenga patra sing ditaksir kog ora rumangsa

    ben seger, Ngko bengi gek ndank dbuka warunge, trs wedangan

  • ANGGORO118

    12 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kanca kanca ayo padha pakpung,sg dolanan leren dhisik..mas nug mas glo mas ang mb nike mb dinna mb suyati mb neytha..ayo padha pakpung,sedhela maneh warunge dibuka byak..ditata gelas cangkire.senthir lenga patra sing ditaksir kog ora rumangsa

    Nggonku oglangan ki mas, ra ono banyu blas piye iki adus ngendi?

  • ANGGORO118

    12 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kanca kanca ayo padha pakpung,sg dolanan leren dhisik..

    ....

    warunge dibuka byak..ditata gelas cangkire.senthir lenga patra sing ditaksir kog ora rumangsa

    aku rung pakpung.. jik ono sing naksir aku ra yo? 🤭

  • 12 Maret 2020

    Wah yen ngono pegadaian we mungkin yo emoh naksir bro

    ANGGORO118 tulis:

    aku rung pakpung.. jik ono sing naksir aku ra yo? 🤭

  • 12 Maret 2020

    Neng pasar tuku sayap..asiyaap.jolali gitare,pengen ngrungoke swarane mb suyati aku.gitarono yo lur

    GLORIUSNOV760 tulis:

    ben seger, Ngko bengi gek ndank dbuka warunge, trs wedangan

  • ANGGORO118

    12 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wah yen ngono pegadaian we mungkin yo emoh naksir bro

    😅

  • ANGGORO118

    12 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Neng pasar tuku sayap..asiyaap.jolali gitare,pengen ngrungoke swarane mb suyati aku.gitarono yo lur

    He'em aku tak sing nyimak soko adoh karo golek banyu nggo pakpung

  • SUYATI064

    12 Maret 2020

    Yang bener aja mas.., suaraku pals lho ngko wong2 do mlayu kab3h nek aku nyanyi 😂

    CHRISTIAN983 tulis:

    Neng pasar tuku sayap..asiyaap.jolali gitare,pengen ngrungoke swarane mb suyati aku.gitarono yo lur

  • NEYTHA032

    12 Maret 2020

    Temulawak gawe penangkal corona.  Iku sih akeh ndek berita tv

    GLORIUSNOV760 tulis:

    obat opo ik mbak?

  • NEYTHA032

    12 Maret 2020

    Iya mas.

    NUGRA917 tulis:

    MbakNEYTHA kie kera ngalam a???

    ..

  • NEYTHA032

    12 Maret 2020

    Trus maem ndek isor wit ngrasakne angin semilir ketok'e penak yo mbak.

    SUYATI064 tulis:

    Kluban godong telo colet sambel tomat maknyus mba 😋

  • NEYTHA032

    12 Maret 2020

    Kuwi lo..  Sing biasane di nyanyikno neng dangdutan..

    Bang toyib sing ra tau muleh

    ANGGORO118 tulis:

    bang toyib ki sopo mbak?

  • NEYTHA032

    12 Maret 2020

    Suguhane opo iki mas..  Kopi,  teh,  wedang jahe, wedang angsle opo ronde..

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kanca kanca ayo padha pakpung,sg dolanan leren dhisik..mas nug mas glo mas ang mb nike mb dinna mb suyati mb neytha..ayo padha pakpung,sedhela maneh warunge dibuka byak..ditata gelas cangkire.senthir lenga patra sing ditaksir kog ora rumangsa

  • NEYTHA032

    12 Maret 2020

    Lho isih mati to banyune pdam ki

    ANGGORO118 tulis:

    aku rung pakpung.. jik ono sing naksir aku ra yo? 🤭

  • GLORIUSNOV760

    12 Maret 2020

    NEYTHA032 tulis:

    Temulawak gawe penangkal corona.  Iku sih akeh ndek berita tv

    lho Iyo to mbak?

  • GLORIUSNOV760

    12 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Neng pasar tuku sayap..asiyaap.jolali gitare,pengen ngrungoke swarane mb suyati aku.gitarono yo lur

    ki gitare nmbe tk stem sek mas, ben ngecring suarane

  • NEYTHA032

    12 Maret 2020

    Jare neng berita2 iku se ngono mas

    GLORIUSNOV760 tulis:

    lho Iyo to mbak?

  • GLORIUSNOV760

    12 Maret 2020

    NEYTHA032 tulis:

    Jare neng berita2 iku se ngono mas

    o ya ya, ya wes saiki wedang cemilan gitar wes siap, kari Ngenteni dulur2 liyane nongkrong kene rame2

  • 12 Maret 2020

    Yow ben yg laen pd mlayu,yg penting aku kan tetap tinggal..dihatimu. Halaaah

    SUYATI064 tulis:

    Yang bener aja mas.., suaraku pals lho ngko wong2 do mlayu kab3h nek aku nyanyi 😂

14251 – 14275 dari 49528    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 570  571  572 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan