Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

14476 – 14500 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 579  580  581 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Yo jagad dewo bathoro, wus wanci ndalu sumunare padang rembulan kang ngawe - awe madangi sliramu nimas pepujaning ati, hoooongggggg

    #malahndalang

    dilanjut sing dalang bro

    Mas chris ra melu dalang sampeyan ?

  • GLORIUSNOV760

    17 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    dilanjut sing dalang bro

    Mas chris ra melu dalang sampeyan ?

    aku yo gur nglanjutke suluk dalange mas chris okh bro 😀

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Throk thok thok thok...lakone nopo pak dalang

    Gayeng iki , ayok gek ndang dimainke wayange

  • GLORIUSNOV760

    17 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Gayeng iki , ayok gek ndang dimainke wayange

    awake dw nabuhi gamelane wae bro

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    aku yo gur nglanjutke suluk dalange mas chris okh bro 😀

    Mas chris gek ndang dimainke wayange 😁

    Monggoooo 👍

  • CHRISTIAN983

    17 Maret 2020

    Lha wayang opo..wayang kulit po wayang golek ???

    ANGGORO118 tulis:

    Gayeng iki , ayok gek ndang dimainke wayange

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lha wayang opo..wayang kulit po wayang golek ???

    wayang kulit gpp, wayang golek yo gpp mas 😁👍

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    awake dw nabuhi gamelane wae bro

    haha yo bro

  • NIKE627

    17 Maret 2020

    Wayang golek wae.... sing dadi golek ms chris 🙋🙋🙋

  • CHRISTIAN983

    17 Maret 2020

    Emoh lho yen wayang kulit bahane kulit bekas cah sunat.soale ono kejadian bro,kan nggonku ki cedhak bong supit/tempat sunat,lha bekase kui mau di gawe wayang,lha tan kocapo, yen penontone wayang ki wedok,wayange kui mau sekonyong2 sontak dadi melar gedi banget to..wah wayang ra jelas tenan og kui

    ANGGORO118 tulis:

    wayang kulit gpp, wayang golek yo gpp mas 😁👍

  • 17 Maret 2020

    Nyimaakkkk aaahhhh,,,mumpung enek sg ndalang

    # karo ngemil

  • 17 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    Wayang golek wae.... sing dadi golek ms chris 🙋🙋🙋

    Mbak'e 😊

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Emoh lho yen wayang kulit bahane kulit bekas cah sunat.soale ono kejadian bro,kan nggonku ki cedhak bong supit/tempat sunat,lha bekase kui mau di gawe wayang,lha tan kocapo, yen penontone wayang ki wedok,wayange kui mau sekonyong2 sontak dadi melar gedi banget to..wah wayang ra jelas tenan og kui

    Waduhhh 🤣 mugo² ra dinggo bahan keripik kulit yo masss ✌😅

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Nyimaakkkk aaahhhh,,,mumpung enek sg ndalang

    # karo ngemil

    Ngemil opo mbak?

  • 17 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Ngemil opo mbak?

    Biskuit,,, enek'e biskuit

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Biskuit,,, enek'e biskuit

    Yowis kono dilanjut sing ngemil mbak

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    Sedulur²ku sing gantheng² lan ayu² monggo sing ngobrol² dilanjut mawon, dipenakke 😊👍

    Aku tak pamit pakpung sik ya

  • NIKE627

    17 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Emoh lho yen wayang kulit bahane kulit bekas cah sunat.soale ono kejadian bro,kan nggonku ki cedhak bong supit/tempat sunat,lha bekase kui mau di gawe wayang,lha tan kocapo, yen penontone wayang ki wedok,wayange kui mau sekonyong2 sontak dadi melar gedi banget to..wah wayang ra jelas tenan og kui

    wkwkwkwkw...... pasti hoax iki.... 😅😅😅

  • 17 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Yowis kono dilanjut sing ngemil mbak

    Wokeehh,,,lha tiwas mbeber kloso sg dalang koq meneng. Ya wes ta muleh ae nek nuw

  • CHRISTIAN983

    17 Maret 2020

    Asemi kene kon dalang,kono cah dho saut2an cemilan..lha aku njuk ngemil opo iki.mosok yo ngemil kendhang cah

  • ORZEN485

    17 Maret 2020

    Ono jenenge Tiara cendol ora nang kene??? 😁😁😜

  • NIKE627

    17 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Mbak'e 😊

    yuuuup say.... mirengake ... pak christ ndalang .....

  • CHRISTIAN983

    17 Maret 2020

    Weeh ojo mulih sik,,lha trus sg dadi wayang golek-e sopo yen dirimu mulih

    DINNA612 tulis:

    Wokeehh,,,lha tiwas mbeber kloso sg dalang koq meneng. Ya wes ta muleh ae nek nuw

  • CHRISTIAN983

    17 Maret 2020

    Wa siap noh,aku og kon dadi dalang wayang golek..siap thok noh..kene tak rogohe wayang golek-e..

    NIKE627 tulis:

    Wayang golek wae.... sing dadi golek ms chris 🙋🙋🙋

  • GLORIUSNOV760

    17 Maret 2020

    Yohhhh ndang babakan jejer wayang, Iki poro pamiarso wes do kumpul lho mas 😁

14476 – 14500 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 579  580  581 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan