Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

14551 – 14575 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 582  583  584 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 17 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis: youtu.be/3E1v6XrR5X8

    Maturnuwun lagune 🙏

  • CHRISTIAN983

    17 Maret 2020

    Dalange ngantuk penontone bubar dewe dewe..tak turu sik yo.

    Jolali,,sesuk tak absen siji siji..sg ora mlebu tak setrap ng ngarepan..eh lha trus sg di setrap sopo wong ora mlebu..woo dalang gemblung

    Wis turu sik

    17 Maret 2020 diubah oleh CHRISTIAN983

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Maturnuwun lagune 🙏

    Iyo mbak

  • ANGGORO118

    17 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Dalange ngantuk penontone bubar dewe dewe..tak turu sik yo.

    Jolali,,sesuk tak absen siji siji..sg ora mlebu tak setrap ng ngarepan..eh lha trus sg di setrap sopo wong ora mlebu..woo dalang gemblung

    Wis turu sik

    Monggo² mas

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2020

    Kopi susu ilang kopine kari susune..ojo nesu ngko ndhak metu sungune

    Sabar...sabar #ngelusdada

  • 18 Maret 2020

    Aku tresna sampeyan

    ❤️

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kopi susu ilang kopine kari susune..ojo nesu ngko ndhak metu sungune

    Sabar...sabar #ngelusdada

    Berarti sing jenenge kebo kae nesu² ae yo mas 😅🤭

  • GLORIUSNOV760

    18 Maret 2020

    Nembe w dirasani udan mlh udan tenan lurrrrr

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Nembe w dirasani udan mlh udan tenan lurrrrr

    Malah seger bro, nggonku sumuk, udane wis ndek bengi, udane gentian ketok e

  • GLORIUSNOV760

    18 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Malah seger bro, nggonku sumuk, udane wis ndek bengi, udane gentian ketok e

    hehehe, kene deres e puolll bro, ademmmm

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    hehehe, kene deres e puolll bro, ademmmm

    He'em cocok kui dr pd nggonku sumuk bro

  • 18 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Malah seger bro, nggonku sumuk, udane wis ndek bengi, udane gentian ketok e

    Nggonku udane yo bengi sampe paraisuk

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2020

    Parakisuk ki apane para gapit..??

    DINNA612 tulis:

    Nggonku udane yo bengi sampe paraisuk

  • NIKE627

    18 Maret 2020

    Slamat malam ... sdr2 ku seiman ...  wes mandi kabeh ? Yang blm coba angkat kaki..... 🙈🙈

  • NIKE627

    18 Maret 2020

    LISNARINAA355 tulis:

    Aku tresna sampeyan

    ❤️

    haaiii sist... slm kenal ya.....   dari kota malang

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Nggonku udane yo bengi sampe paraisuk

    Loh kok podo ya?

    Nek podo keno dendo opo entuk dispensasi mbak?

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    Slamat malam ... sdr2 ku seiman ...  wes mandi kabeh ? Yang blm coba angkat kaki..... 🙈🙈

    Lucu² tepuk gigi sik

  • NIKE627

    18 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Lucu² tepuk gigi sik

    ojo ditepuk .... mengko digigit..... disalami wae ben dadi sahabat🙊🙊🙊

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    ojo ditepuk .... mengko digigit..... disalami wae ben dadi sahabat🙊🙊🙊

    Lha kabeh ki ning kene sahabat kok

    Rumangsane po musuh ? 🤭

  • 18 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    haaiii sist... slm kenal ya.....   dari kota malang

    Shalom

    Sugeng Dalu Mbak'Yu

    Hii juga saya dari Sumatera Utara wong Lanang Eeh iya wong Batak

    Salam kasih salam kenal kembali 😇🙏

    18 Maret 2020 diubah oleh LISNARINAA355

  • 18 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Parakisuk ki apane para gapit..??

    Kenalane 😁

  • 18 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Parakisuk ki apane para gapit..??

    Kenalane 😁

  • NIKE627

    18 Maret 2020

    LISNARINAA355 tulis:

    Shalom

    Sugeng Dalu Mbak'Yu

    Hii juga saya dari Sumatera Utara wong Lanang Eeh iya wong Batak

    Salam kasih salam kenal kembali 😇🙏

    sgng dalu juga..... asli sumut... bisa bhs jawi nggeh  ....

  • 18 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Loh kok podo ya?

    Nek podo keno dendo opo entuk dispensasi mbak?

    Xixixixi

  • 18 Maret 2020

    Sithik-sithik supaya gunung kasebut,.  laut kasebut,. Ngono mbak'Yu 🤗

    Berilah daku adek ipar Eeh ajarin aku lah mbak'Yu dadi pintar

    So Batak roso jowo.,😇🙏

14551 – 14575 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 582  583  584 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan