Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

14626 – 14650 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 585  586  587 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ssstt..bar rapat kumbakarnan..wayo mudheng ora kui

    Rapat persiapan nikah , juosss tenan sampeyan mas , sampeyan sing among tamu opo dadi opo mas?

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    kumbakarna kn adine dosomuko to mas

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hehe..iyo mungkin,aku malah ra mudheng.yen wayang ki aku nglilir yen pas goro goro thok..

    Nyimak , nek bab pewayangan ga mudeng aku 👍

  • 18 Maret 2020

    Nyimak

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    ADHE225 tulis:

    Nyimak

    Eh kk adhe tumben nimbrung di sini?

    Emang tau bhs jawa? ✌😁

  • NIA009

    18 Maret 2020

    😅😅😅 isoh wae Yo mas, mas'e asli Klaten nggih??

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sugeng dalu dik,,salam kenal juga...smoga tdk menutup kemungkinan nanti meningkat mjd salam sayang..halaaah.

    Guyon lho yo..😊

  • NIA009

    18 Maret 2020

    Opone mas??🤣

    ANGGORO118 tulis:

    Asekkkkk 😁👍

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    NIA009 tulis:

    Opone mas??🤣

    Ukorone mas chris kui loh mbak apik 😅

  • GLORIUSNOV760

    18 Maret 2020

    Angine semribit mlhn bro neng njobo

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Angine semribit mlhn bro neng njobo

    Sejuk opo malah adem bro?

  • GLORIUSNOV760

    18 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Sejuk opo malah adem bro?

    adem bro, Iki mau deres

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    NIA009 tulis:

    Tangerang saiki udan opo ora mbak?

  • 18 Maret 2020

    Ene lagu ne Iki mas bolaaa

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Angine semribit mlhn bro neng njobo

  • NIA009

    18 Maret 2020

    😊😊

    ANGGORO118 tulis:

    Ukorone mas chris kui loh mbak apik 😅

  • GLORIUSNOV760

    18 Maret 2020

    LISNARINAA355 tulis:

    Ene lagu ne Iki mas bolaaa

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Angine semribit mlhn bro neng njobo

    judule opo mbak?

  • 18 Maret 2020

    Bola bola cinta

    GLORIUSNOV760 tulis:

    judule opo mbak?

    18 Maret 2020 diubah oleh LISNARINAA355

  • NIA009

    18 Maret 2020

    Ora mas, sumuk saking puanase

    ANGGORO118 tulis:

    Tangerang saiki udan opo ora mbak?

  • GLORIUSNOV760

    18 Maret 2020

    LISNARINAA355 tulis:

    Bola bola cinta

    GLORIUSNOV760 tulis:

    judule opo mbak?

    owww yo yo yo

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2020

    Mbok ya jgn cuman nyimak,,bawa brondong opo salak gitu lho..

    ADHE225 tulis:

    Nyimak

  • 18 Maret 2020

    Mbak Nike ning Kana Yoo

    Senyum senyum aee baca forum tooh🤗

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2020

    Asli dik,bkn fotocopy atw pun foto mantan

    NIA009 tulis:

    😅😅😅 isoh wae Yo mas, mas'e asli Klaten nggih??

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    NIA009 tulis:

    Ora mas, sumuk saking puanase

    Podo nggonku yo sumuk

    Sampeyan tangerange ngendi mbak?

  • ANGGORO118

    18 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    adem bro, Iki mau deres

    Kemulan opo ngopo kono bro ben ra adem

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2020

    Yen among tamu ki hrs yg sdh berkeluarga ms bro.lha aku mosok pager bagus yo ra mungkin to,wong wis kadaluarsa ngene.aku bagian ngancani sg nunggu buku tamu..wae lah

    ANGGORO118 tulis:

    Rapat persiapan nikah , juosss tenan sampeyan mas , sampeyan sing among tamu opo dadi opo mas?

  • GLORIUSNOV760

    18 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Kemulan opo ngopo kono bro ben ra adem

    Nembe masak mie bro

  • 18 Maret 2020

    Wong jawa or wong javanese?

    ANGGORO118 tulis:

    Eh kk adhe tumben nimbrung di sini?

    Emang tau bhs jawa? ✌😁

14626 – 14650 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 585  586  587 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan