Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

14751 – 14775 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 590  591  592 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 19 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Kembang jemani , jane ra ono kembange sih mung godong tok.. wong² ngarani kembang mbak

    Aq mari buka mbah gugel sejenis gelombang cinta ya

  • 19 Maret 2020

    Sik enek ga ya kembang jemani,,,

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Aq mari buka mbah gugel sejenis gelombang cinta ya

    Iyo mbak

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Sik enek ga ya kembang jemani,,,

    Coba ae golek mbak ning toko kembang

  • CHRISTIAN983

    19 Maret 2020

    Aja kelalen mangan dhisit mbok..

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Aja kelalen mangan dhisit mbok..

    Inyong uwis mangan

    Sampeyan yahmene kok lg mangan?

  • CHRISTIAN983

    19 Maret 2020

    Yah beginilah abot2e urip golek sandang pangan,persiapan mbesuk kanggo nyeneng2ake anak bojo..

    #ajarprihatin

    ANGGORO118 tulis:

    Inyong uwis mangan

    Sampeyan yahmene kok lg mangan?

    19 Maret 2020 diubah oleh CHRISTIAN983

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yah beginilah abot2e urip golek sandang pangan,persiapan mbesuk kanggo nyeneng2ake anak bojo..

    #ajarprihatin

    Oke sippp mas

    2 jempol nggo sampeyan

  • CHRISTIAN983

    19 Maret 2020

    Sepi men..pd tapa brata apa ya..

  • ORZEN485

    19 Maret 2020

    Hooh nggak ketok ndase

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sepi men..pd tapa brata apa ya..

  • CHRISTIAN983

    19 Maret 2020

    Hiss kasar kui bro..lbh santunnya kl sirah bukan ndhas,,koyo pitik wae ndhas..

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sepi men..pd tapa brata apa ya..

    He'em tumben sepi yo mas? 😅

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    ORZEN485 tulis:

    Hooh nggak ketok ndase

    Cocok e ngene lho bro kata²ne

    Hooh ra ketok sedulur² ku opo konco²

    Sorry ya bro mung ngei saran sih 🙏✌😁

  • ORZEN485

    19 Maret 2020

    Njeh mas 👍🙏

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hiss kasar kui bro..lbh santunnya kl sirah bukan ndhas,,koyo pitik wae ndhas..

  • ORZEN485

    19 Maret 2020

    Mas 😄😄🙏

    ANGGORO118 tulis:

    Cocok e ngene lho bro kata²ne

    Hooh ra ketok sedulur² ku opo konco²

    Sorry ya bro mung ngei saran sih 🙏✌😁

  • CHRISTIAN983

    19 Maret 2020

    Oke dimaklumken lah..tp kl bsk diulangi..ta setrap dipojokan..haha

    ORZEN485 tulis:

    Njeh mas 👍🙏

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    ORZEN485 tulis:

    Mas 😄😄🙏

    Malah ngguyu rumangsane aku badut po? ✌😁

    Yowis gpp kabeh menungso kui ra sempurna , kadang² yo ono salahe , nek salah 1 dadine 9 bro

  • CHRISTIAN983

    19 Maret 2020

    Lg dho yang2an mungkin yo..rada curiga ki aku

    ANGGORO118 tulis:

    He'em tumben sepi yo mas? 😅

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Oke dimaklumken lah..tp kl bsk diulangi..ta setrap dipojokan..haha

    Lha kok disetrap ki po jik sekolah to mas?

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lg dho yang2an mungkin yo..rada curiga ki aku

    Do jomblo kok yang²an to? Horah percoyo , aku percoyone mung mbi Gusti Yesus

  • CHRISTIAN983

    19 Maret 2020

    Banyu og bro sing sekolah..

    ANGGORO118 tulis:

    Lha kok disetrap ki po jik sekolah to mas?

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Banyu og bro sing sekolah..

    Iyo banyu iso sekolah mas .. opo ra jousss 😅

  • ANGGORO118

    19 Maret 2020

    SUYATI064 tulis:

    Mbak suyati sampeyan online kok meneng ae?

    Nyimak nggih? 👍

  • CHRISTIAN983

    19 Maret 2020

    Mungkin efek hujan merata..maka pd memilih tarik slimut bobok dimanis2ke..pdhl ora manis babarblas..teles kebes netes iler neng kasure

    19 Maret 2020 diubah oleh CHRISTIAN983

  • SUYATI064

    19 Maret 2020

    Nggeh mas

    ANGGORO118 tulis:

    Mbak suyati sampeyan online kok meneng ae?

    Nyimak nggih? 👍

14751 – 14775 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 590  591  592 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan