Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

15026 – 15050 dari 49528    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 601  602  603 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • GLORIUSNOV760

    23 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Tp ono meneh sing enak cocoke di rica2 yoiku menthok

    tp nek sing Kuliner goreng ki jane yo akeh, ono burung dara, gemak, biasane plus lalapan kol timun kemangi, sambel trasi / tomat

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Iki sing dadi misteri, knp ko rasane enak daging bebek

    soale ono huruf b

    coba ning warung/rumah makan lan liane nek ora ono huruf b trus piye respone pembeline ? ✌😅

  • GLORIUSNOV760

    23 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    soale ono huruf b

    coba ning warung/rumah makan lan liane nek ora ono huruf b trus piye respone pembeline ? ✌😅

    mlayu tunggang langgang yak e bro 😁

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    iya ta jenguk via doa yaa.... maem yg byk....rehat yg cukup....minum air yg byk..... ini aq bawain 🍉🍈🍏🍊🍋🍅🍓🍑🍍🍓  lekas pulih ya.....

    via doa opo via tulisan?

    nek buah mung gb tok jenenge hoax mbak 🤭

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Iyo bro, Mben ndino nyetele kuwi, hahaha

    Oh pantes , hehe

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Mmg bro glo iki ke-rock-annya sdh mendarah daging,ora perduli daging mahal

    Sampeyan seneng lagu rock opo isine rock mas?

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Tp ono meneh sing enak cocoke di rica2 yoiku menthok

    Ono sing luwih cocok neh bro jenenge sate jamu

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    mlayu tunggang langgang yak e bro 😁

    wkwk

  • GLORIUSNOV760

    23 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Ono sing luwih cocok neh bro jenenge sate jamu

    nek Iki yo jan sak jossse e

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    tp nek sing Kuliner goreng ki jane yo akeh, ono burung dara, gemak, biasane plus lalapan kol timun kemangi, sambel trasi / tomat

    he'em burung dara karo gemak yo enak , ndog gemak yo enak bro

  • 23 Maret 2020

    Haiya betul..👍👍

    GLORIUSNOV760 tulis:

    kuwi band request e njenengan pas kae lho mas, haha

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nek Iki yo jan sak jossse e

    He'em

    Kenopo ya sate jamu paling enak bro?

  • 23 Maret 2020

    Mb nike..thak thok-thak thok..suiitt suiiiuuuu

    NIKE627 tulis:

    Met malem smuanya. ....... snoga sehat  & sukacita sll... ☺☺

  • GLORIUSNOV760

    23 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    he'em burung dara karo gemak yo enak , ndog gemak yo enak bro

    Iyo bro, Ehhh sing tk mksd puyuh bro

  • GLORIUSNOV760

    23 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    He'em

    Kenopo ya sate jamu paling enak bro?

    pokoke jossss nek kuwi, nek treveling ngidul msti mmpir nguliner kuwi sek

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    NIKE627 tulis:

    Sampeyan seneng sate jamu ga mbak?

  • 23 Maret 2020

    Woo podo karo bmw mbek bmx..beda 1 huruf akhir wae regane tikel tekuk..eeh tikel tekuk,ndeso banget yo basaku

    ANGGORO118 tulis:

    soale ono huruf b

    coba ning warung/rumah makan lan liane nek ora ono huruf b trus piye respone pembeline ? ✌😅

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Iyo bro, Ehhh sing tk mksd puyuh bro

    Iyo gemak kui kan bukane podo ae karo puyuh to bro?

  • GLORIUSNOV760

    23 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Iyo gemak kui kan bukane podo ae karo puyuh to bro?

    Ohhhh podo ya, hahaha, yo yo yo

  • 23 Maret 2020

    Iki mung ono jadah dicocol srundeng thok lho yo..mimik-e bebas

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Iki mung ono jadah dicocol srundeng thok lho yo..mimik-e bebas

    Enak kui jadah soyo neh dibakar mas

  • 23 Maret 2020

    Ora mung rock, blues barang og

    ANGGORO118 tulis:

    Sampeyan seneng lagu rock opo isine rock mas?

  • 23 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    via doa opo via tulisan?

    nek buah mung gb tok jenenge hoax mbak 🤭

    klo buah tenan ora sanggup lokasine jauuh.... smentara gbr nya dulu sbg bentuk  perhatian sesama teman🙌🙌🙌

  • ANGGORO118

    23 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo podo karo bmw mbek bmx..beda 1 huruf akhir wae regane tikel tekuk..eeh tikel tekuk,ndeso banget yo basaku

    yo ora ndeso sih mas

    ngomong² artine tikel tekuk opo yo?

  • GLORIUSNOV760

    23 Maret 2020

    Jadah dibakar, wenehi gulo bu2k kro parutan klopo

15026 – 15050 dari 49528    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 601  602  603 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan