Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

15276 – 15300 dari 15860    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 611  612  613 ... 635  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 25 Maret

    Coba sawangen pasuryaku diajeng, ingsun lg nandang wuyung marang seliramu

    #ketemuwaedurung

  • 25 Maret

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Coba sawangen pasuryaku diajeng, ingsun lg nandang wuyung marang seliramu

    #ketemuwaedurung

    🤣 mbayangne sik ae

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    🤣 mbayangne sik ae

    mpun kulo bayangke e mbak

  • 25 Maret

    Dho mbayangke opo cah..aku melu

  • 25 Maret

    GLORIUSNOV760 tulis:

    mpun kulo bayangke e mbak

    Yo wes ndang mbayangne diajenge,,aq ta mbayangne maem jadah goreng karo nginum teh anget

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kasmaran utawa jatuh cinta berjuta rasanya

    Oh yo mas 👍

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    Wuuiiikkk

    🤣

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Dho mbayangke opo cah..aku melu

    Mbayangke wuyung mas

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    🤣 mbayangne sik ae

    Sampeyan mbayangne ra mbak?

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    Yo wes ndang mbayangne diajenge,,aq ta mbayangne maem jadah goreng karo nginum teh anget

    Lha kok mung mbayangne maem jadah goreng karo nginum teh anget to? Sampeyan sehat ra sih ? ✌😅

  • 25 Maret

    ANGGORO118 tulis:

    Sampeyan mbayangne ra mbak?

    Nek saiki aq lg mbayangne jadah goreng ogh,,,suwi ga maem kuwi

  • 25 Maret

    ANGGORO118 tulis:

    Lha kok mung mbayangne maem jadah goreng karo nginum teh anget to? Sampeyan sehat ra sih ? ✌😅

    Lha piyeeee 😭😭😭 ga enek sg dodol jadah goreng 😭😭

  • 25 Maret

    Sing tak tulis mau,mung cuplikaning langgam wuyung..

    ANGGORO118 tulis:

    Mbayangke wuyung mas

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    Nek saiki aq lg mbayangne jadah goreng ogh,,,suwi ga maem kuwi

    Suwi ora jamu, jamu godhong jinten

    Suwi ora ketemu, ketemu pisan gawe kangen

  • 25 Maret

    Lha iki kosa kata apik iki.. pasuryan(jawa halus/krama inggil)=rai/rupa/wajah; bisa juga berarti raup/cuci muka

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Coba sawangen pasuryaku diajeng, ingsun lg nandang wuyung marang seliramu

    #ketemuwaedurung

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    Lha piyeeee 😭😭😭 ga enek sg dodol jadah goreng 😭😭

    biasane ning angkringan, tapi nek ning sda aku ra ngerti sing dodol ngendi

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sing tak tulis mau,mung cuplikaning langgam wuyung..

    Nek langgam opo yo mas?

  • 25 Maret

    ANGGORO118 tulis:

    Suwi ora jamu, jamu godhong jinten

    Suwi ora ketemu, ketemu pisan gawe kangen

    Uhuuukkk,,,

  • 25 Maret

    ANGGORO118 tulis:

    biasane ning angkringan, tapi nek ning sda aku ra ngerti sing dodol ngendi

    Angkringan ki nek buka mesti bengi ya bro

  • 25 Maret

    ANGGORO118 tulis:

    Nek langgam opo yo mas?

    langgam Meniko gending jawi ingkang sampun dimodernisasi, salah saktunggale perpaduan antaranipun musik modern kalian titilaras utawi nada Jawi

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    Uhuuukkk,,,

    🤣

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    Angkringan ki nek buka mesti bengi ya bro

    Iyo mbak bengi

  • 25 Maret

    Langgam ki slh sijine genre musik jawi modern(jaman semono)..perpaduan antara gendhing2 gemelan karo musik non gamelan(keroncong).yen saiki ngono mirip2 campursari begitulah

    ANGGORO118 tulis:

    Nek langgam opo yo mas?

  • 25 Maret

    GLORIUSNOV760 tulis:

    langgam Meniko gending jawi ingkang sampun dimodernisasi, salah saktunggale perpaduan antaranipun musik modern kalian titilaras utawi nada Jawi

    Oh yo bro

    Mas chris mau ndi yo durung jelasne , lagi kasmaran mesti ✌😁

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Langgam ki slh sijine genre musik jawi modern(jaman semono)..perpaduan antara gendhing2 gemelan karo musik non gamelan(keroncong).yen saiki ngono mirip2 campursari begitulah

    Oh yo mas 👍

    Tak kiro mau ning ngendi , suwun penjelasane 😁

15276 – 15300 dari 15860    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 611  612  613 ... 635  Selanjutnya Kirim tanggapan