Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

15301 – 15325 dari 15860    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 612  613  614 ... 635  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 25 Maret

    GLORIUSNOV760 tulis:

    langgam Meniko gending jawi ingkang sampun dimodernisasi, salah saktunggale perpaduan antaranipun musik modern kalian titilaras utawi nada Jawi

    Ki mesti biyen pelajaran basa jawa entuk 100,,,aq ra paham blas

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    Ki mesti biyen pelajaran basa jawa entuk 100,,,aq ra paham blas

    Aku biyen lali saiki ra ngerti blas

    Pahamku mung basa cinta 😅

    25 Maret diubah oleh ANGGORO118

  • 25 Maret

    Lg gawe es te em je ki mau.

    Lho podho to karo pemikirane bro glo,,yen penjelasanku titik beratnya di alat musik,yen bro glo di titilaras utawa nada ne.

    Masuk ora pren..??

    ANGGORO118 tulis:

    Oh yo mas 👍

    Tak kiro mau ning ngendi , suwun penjelasane 😁

  • 25 Maret

    Kuwalik yo..biyen blas ra ngerti saiki lali..😁

    ANGGORO118 tulis:

    Aku biyen lali saiki ra ngerti blas

    Pahamku mung basa cinta 😅

    25 Maret diubah oleh CHRISTIAN983

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Langgam ki slh sijine genre musik jawi modern(jaman semono)..perpaduan antara gendhing2 gemelan karo musik non gamelan(keroncong).yen saiki ngono mirip2 campursari begitulah

    bener mas, nek langgam luwih ke campursari klasik, tp ono jg campursari modern,

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lg gawe es te em je ki mau.

    Lho podho to karo pemikirane bro glo,,yen penjelasanku titik beratnya di alat musik,yen bro glo di titilaras utawa nada ne.

    Masuk ora pren..??

    Seneng S T M J sampeyan?

    Nek podho² pemikirane ngono kui jenenge jodo mas ✌😅

    Masuk pak eko

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lg gawe es te em je ki mau.

    Lho podho to karo pemikirane bro glo,,yen penjelasanku titik beratnya di alat musik,yen bro glo di titilaras utawa nada ne.

    Masuk ora pren..??

    sippppp, sak jossse e 👍

    Memang ono bbrp daerah sing nganggo titi laras, koyo jawa dan bali,

  • 25 Maret

    ANGGORO118 tulis:

    Aku biyen lali saiki ra ngerti blas

    Pahamku mung basa cinta 😅

    😂

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kuwalik yo..biyen blas ra ngerti saiki lali..😁

    😅

  • 25 Maret

    Iyo lumayan seneng..ben bergas awake,kuat bin rosa rosa jare mbah maridjan

    ANGGORO118 tulis:

    Seneng S T M J sampeyan?

    Nek podho² pemikirane ngono kui jenenge jodo mas ✌😅

    Masuk pak eko

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Iyo lumayan seneng..ben bergas awake,kuat bin rosa rosa jare mbah maridjan

    Mbah maridjan bukane wis sedo ?

  • 25 Maret

    Contoh pengaplikasian TITI LARAS  dlm gitar

    #genjreng2dewe

    25 Maret diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 25 Maret

    Sip sip..👍👍

    GLORIUSNOV760 tulis:

    sippppp, sak jossse e 👍

    Memang ono bbrp daerah sing nganggo titi laras, koyo jawa dan bali,

  • 25 Maret

    Lha wis tuwa,,ng ndi maneh parane yen ra meninggalken donya..

    ANGGORO118 tulis:

    Mbah maridjan bukane wis sedo ?

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    Ki mesti biyen pelajaran basa jawa entuk 100,,,aq ra paham blas

    hahaha

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lha wis tuwa,,ng ndi maneh parane yen ra meninggalken donya..

    He'em bener kui 😁

    Sampeyan ngombe STMJ sejak kapan mas?

  • 25 Maret

    Sejak presiden gusdur berkuasa..

    ANGGORO118 tulis:

    He'em bener kui 😁

    Sampeyan ngombe STMJ sejak kapan mas?

  • 25 Maret

    GLORIUSNOV760 tulis: youtu.be/wRbOdKKerUc Contoh pengaplikasian TITI LARAS  dlm gitar

    #genjreng2dewe

    Aq biyen tau blajar gitar isane ming jreng ejreng ejreng.ejreng ga paham2 kunci akhire.putus.asa ga blajar maneh

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sejak presiden gusdur berkuasa..

    Wow luar basahhhh

    STMJ ne nggo ndog bebek opo pitik mas?

  • 25 Maret

    Yo sok ndog bebek sok ndok pitik..tp ora pernah ndog manuk,keciliken tur ora ono khasiate

    ANGGORO118 tulis:

    Wow luar basahhhh

    STMJ ne nggo ndog bebek opo pitik mas?

  • 25 Maret

    DINNA612 tulis:

    Aq biyen tau blajar gitar isane ming jreng ejreng ejreng.ejreng ga paham2 kunci akhire.putus.asa ga blajar maneh

    nek sering belajar Ngko kn lancar dw mbak, hehe

  • 25 Maret

    STMJ  

    Saiya tuh mau jamu

               Sugeng dalu

    mbak'Yu mas'e

     Piye kabare 🌝

  • 25 Maret

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nek sering belajar Ngko kn lancar dw mbak, hehe

    Ga iso mergo ga duwe bakat mgkn

  • 25 Maret

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yo sok ndog bebek sok ndok pitik..tp ora pernah ndog manuk,keciliken tur ora ono khasiate

    Josss sampeyan ndog bebek kuat, aku nek ndog bebek ra kuat , muntah² 😅 biasane ndog pitik

    Ndog manuk emprit po? Coba ae ndog boyo mas

  • 25 Maret

    LISNARINAA355 tulis:

    STMJ  

    Saiya tuh mau jamu

               Sugeng dalu

    mbak'Yu mas'e

     Piye kabare 🌝

    Sugeng dalu,,,Puji Tuhan sae

15301 – 15325 dari 15860    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 612  613  614 ... 635  Selanjutnya Kirim tanggapan