Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

15326 – 15350 dari 15449    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 613  614  615 ... 618  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • Hari Rabu pukul 22:01

    LISNARINAA355 tulis:

    STMJ  

    Saiya tuh mau jamu

               Sugeng dalu

    mbak'Yu mas'e

     Piye kabare 🌝

    Suwe ora jamu

    Jamu godong tela

    Suwe ra ketemu

    Temu maneh lha kok wis randa

  • Hari Rabu pukul 22:02

    Wah cah edan ki,,ndog boyo..lha pas tak pecah ndog boyo trus njedhul krete-ne,isa noh aku malah nggo camilan deweke, piye jal yen kaya mangkono..

    Krete=anak buaya

    ANGGORO118 tulis:

    Josss sampeyan ndog bebek kuat, aku nek ndog bebek ra kuat , muntah² 😅 biasane ndog pitik

    Ndog manuk emprit po? Coba ae ndog boyo mas

  • Hari Rabu pukul 22:04

    Hahahaha

  • Hari Rabu pukul 22:06

    Bisaa aee mas'e

    Sa Iki Lanang tooh 🌝

    ANGGORO118 tulis:

    Suwe ora jamu

    Jamu godong tela

    Suwe ra ketemu

    Temu maneh lha kok wis randa

  • Hari Rabu pukul 22:06

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wah cah edan ki,,ndog boyo..lha pas tak pecah ndog boyo trus njedhul krete-ne,isa noh aku malah nggo camilan deweke, piye jal yen kaya mangkono..

    Krete=anak buaya

    ndog manuk kan khasiate sitik, mending ndog boyo , tapi aku ra ngerti khasiate sih ✌😁

    krete = anak buaya

    nek kreta anak opo yo mas?

  • Hari Rabu pukul 22:08

    LISNARINAA355 tulis:

    Bisaa aee mas'e

    Sa Iki Lanang tooh 🌝

    Emange dirimu doyan jamu?

  • Hari Rabu pukul 22:09

    Puji Syukur  sae mbak'Yu

    sehat selalu🙂

    DINNA612 tulis:

    Sugeng dalu,,,Puji Tuhan sae

  • Hari Rabu pukul 22:10

    DINNA612 tulis:

    Ga iso mergo ga duwe bakat mgkn

    Sinau karo ndelok ning youtube mbak , nek gelem sih 😁

  • Hari Rabu pukul 22:13

    Iyo mas'e

    Nggawe dhewe jahe, kunyit kencur..

    ANGGORO118 tulis:

    Emange dirimu doyan jamu?

  • Hari Rabu pukul 22:18

    Uababmu mas..😂

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Hahahaha

  • Hari Rabu pukul 22:19

    Yen kreta..jug ijag ijug ijag ijug..asek2 jos..kereta berangkat

    ANGGORO118 tulis:

    nek kreta anak opo yo mas?

  • Hari Rabu pukul 22:20

    Goyang sitik Joss

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yen kreta..jug ijag ijug ijag ijug..asek2 jos..kereta berangkat

  • Hari Rabu pukul 22:21

    Woo..jamu awet ayu

    LISNARINAA355 tulis:

    Iyo mas'e

    Nggawe dhewe jahe, kunyit kencur..

  • Hari Rabu pukul 22:23

    CHRISTIAN983 tulis:

    Uababmu mas..😂

    Ojo ngono mas 😅

  • Hari Rabu pukul 22:23

    awet muda mas'e 🌝Semua sewek maa ayuu too mas

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo..jamu awet ayu

  • Hari Rabu pukul 22:24

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yen kreta..jug ijag ijug ijag ijug..asek2 jos..kereta berangkat

    Ora ono sing berangkat mas dikon bubar mulih mergo corona

  • Hari Rabu pukul 22:25

    Tenang teman2 ngga usah ikut2an panik.krn kabeh kui semua lur

  • Hari Rabu pukul 22:25

    Opo iku mas... Uabab🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Uababmu mas..😂

  • Hari Rabu pukul 22:26

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo..jamu awet ayu

    Lha nek sing ngombe wong lanang iso awet ayu yo mas?

    Waduhhh 😅

  • Hari Rabu pukul 22:26

    Corona ooh corona 🌝

    ANGGORO118 tulis:

    Ora ono sing berangkat mas dikon bubar mulih mergo corona

  • Hari Rabu pukul 22:27

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tenang teman2 ngga usah ikut2an panik.krn kabeh kui semua lur

    He'em kabeh ki semua

    Pinter loh sampeyan resepe opo mas?

  • Hari Rabu pukul 22:28

    LISNARINAA355 tulis:

    Opo iku mas... Uabab🤔

    Jogging eh jiggong

  • Hari Rabu pukul 22:29

    Isoh..kae neng prapatan wong lanang ayu2 tp nggowo icik2 bekas tutup botol bir

    ANGGORO118 tulis:

    Lha nek sing ngombe wong lanang iso awet ayu yo mas?

    Waduhhh 😅

  • Hari Rabu pukul 22:30

    Aah yang benar mas  ntar ngaa hmmm

    ANGGORO118 tulis:

    Jogging eh jiggong

  • Hari Rabu pukul 22:33

    CHRISTIAN983 tulis:

    Isoh..kae neng prapatan wong lanang ayu2 tp nggowo icik2 bekas tutup botol bir

    Karo nyanyi lagu iki opo sing ndi yo mas?

    Jangan ganggu banci

    Jangan ganggu banci

    Jangan ganggu banci

15326 – 15350 dari 15449    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 613  614  615 ... 618  Selanjutnya Kirim tanggapan