Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

15526 – 15550 dari 49528    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 621  622  623 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Sego anget, lalapan, sambel bawang lurrr

    👍

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    😛

    😅

    Sampeyan wis maem durung mbak?

  • 31 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    😅

    Sampeyan wis maem durung mbak?

    Wes nuuwww,,

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Wes nuuwww,,

    Wis pakpung durung?

  • 31 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    sambel bawang, nggoreng ndog, tahu tempe, lalapan kol kemangi

    Woooh dino iki menune penyetan berati,,aq mau yo penyetan

  • 31 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Wis pakpung durung?

    Uwess nuuwww

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Woooh dino iki menune penyetan berati,,aq mau yo penyetan

    Mas chris karo aku ra penyetan mbak

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Uwess nuuwww

    Aku durung malahan 😅

  • 31 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Mas chris karo aku ra penyetan mbak

    Lha opo lhooooo

  • 31 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Aku durung malahan 😅

    Makaneeeee brang breng tekan kene 😁🤭✌

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Lha opo lhooooo

    mangan opor mbak , nek mas chris ra ngerti aku ✌😅

  • 31 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    mangan opor mbak , nek mas chris ra ngerti aku ✌😅

    Hmmm enak wi opor ayam

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Makaneeeee brang breng tekan kene 😁🤭✌

    He'em

    Bekasi bar udan deres, angine gd, bledek e muni² ae trus oglangan.. peteng kabeh ra ketok 😅

  • 31 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    He'em

    Bekasi bar udan deres, angine gd, bledek e muni² ae trus oglangan.. peteng kabeh ra ketok 😅

    Seger nuw,,,wedi ga karo bledek. Lha nek oglangan kuwi sg ga enak. Ga nyumet lilin ta?

  • 31 Maret 2020

    Iyo teh kothok alias teh tubruk..ilat kepedhesen wedang ginasthel.cobaen lah,sruputane kui lho sg ra nguwati..

    ANGGORO118 tulis:

    seneng teh kothok po mas?

    sampeyan nunggu mbak nike opo nia ?

  • 31 Maret 2020

    Betul mas bro..kemangi ojo lali,selain sbg lalapan,khasiate mmg wis kondang kaloka kui..

    GLORIUSNOV760 tulis:

    sambel bawang, nggoreng ndog, tahu tempe, lalapan kol kemangi

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    DINNA612 tulis:

    Seger nuw,,,wedi ga karo bledek. Lha nek oglangan kuwi sg ga enak. Ga nyumet lilin ta?

    Iyo seger² adem seadem atiku 😅

    Ora wedi , wediku karo demit sih, iyo oglangan ga enak, ono sih lilin tapi ra tak sumet.. seneng sing peteng² og nek pas oglangan mbak 😅

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Iyo teh kothok alias teh tubruk..ilat kepedhesen wedang ginasthel.cobaen lah,sruputane kui lho sg ra nguwati..

    Iyo mas sruputane wedang ginasthel gerrrr kung..

    Tapi saiki jarang teh tubruk , seringe ngopi luwak og

  • GLORIUSNOV760

    31 Maret 2020

    Ono kopi sing Jenenge kopi klothok, dadi kopi kro gulo digodog bareng

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Ono kopi sing Jenenge kopi klothok, dadi kopi kro gulo digodog bareng

    Oh ngono

    Yo sip² bro

  • GLORIUSNOV760

    31 Maret 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Oh ngono

    Yo sip² bro

    Iyo bro, enak yo nan bro kopine

  • GLORIUSNOV760

    31 Maret 2020

    Aku iseh nostalgila jaman biyen, golek jajanan arumanis sing dodole nggo biola kae lho bro

  • GLORIUSNOV760

    31 Maret 2020

    Arumanis, gulali, eskado dll

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Iyo bro, enak yo nan bro kopine

    Aku nek kopi klotok rung tau bro..

    Liburan natal wingi mampir nggone konco dikei kopi robusta temanggung asli ora ono campuran opo² , nek diseduh luwih enak soko kopi lia²ne nek menurutku sih

  • ANGGORO118

    31 Maret 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Aku iseh nostalgila jaman biyen, golek jajanan arumanis sing dodole nggo biola kae lho bro

    Nek nggonku biasane pas ono pasar malem bro ra nggo biola tapi nggo pit ontel

15526 – 15550 dari 49528    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 621  622  623 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan