Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

15751 – 15775 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 630  631  632 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    wes okh bro

    Lha ndi video lagune ? Aku yo pingin ndelok bro ✌😁

  • GLORIUSNOV760

    2 April 2020

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Iki mau neng omah, udan bro, Iki yo mndung meneh wes an

    Wooo adem banget no bro? nggonku udane wis cukup teko jam 3an ae

  • GLORIUSNOV760

    2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Wooo adem banget no bro? nggonku udane wis cukup teko jam 3an ae

    Iyo bro, Iki mau subuh wae yo udan

  • 2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Bro glo, mbak dinna req ebiet kui , hehe

    Jarno bro Glo lg kelingan seseorg maleh lali nek aq rekuest

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis: youtu.be/dri5pJhAVyc

    Oh sing iki to.. yo sippp bro matur thankyou 👍

  • 2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    berita kepada kawan, lagu legend dari ebiet

    Naaahhh ta kiro lali lupeee

  • GLORIUSNOV760

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Jarno bro Glo lg kelingan seseorg maleh lali nek aq rekuest

    mpun kulo krm mbak requeste, hehe,

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Jarno bro Glo lg kelingan seseorg maleh lali nek aq rekuest

    Heleh ngambek ✌😅

    Lha jenenge ae JK yo mestine inbok²an to mbak, disambi .. koyo ra tau inbok²an ae  ✌😅

  • GLORIUSNOV760

    2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Oh sing iki to.. yo sippp bro matur thankyou 👍

    Iyo, requeste mbak dina

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Iyo bro, Iki mau subuh wae yo udan

    Sedino awet berarti udane.. kene wis terang lan adem , seterang lan seadem atiku 😅

  • GLORIUSNOV760

    2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Heleh ngambek ✌😅

    Lha jenenge ae JK yo mestine inbok²an to mbak, disambi .. koyo ra tau inbok²an ae  ✌😅

    hehe

  • GLORIUSNOV760

    2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Sedino awet berarti udane.. kene wis terang lan adem , seterang lan seadem atiku 😅

    Wahhh msti wes ono sing klik Iki 😁

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Wahhh msti wes ono sing klik Iki 😁

    klik ra klik , kudu digawe terang & adem atine bro , hehe

  • GLORIUSNOV760

    2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    klik ra klik , kudu digawe terang & adem atine bro , hehe

    siapppppppp, hehe

  • 2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis: youtu.be/dri5pJhAVyc

    Maturnuwun njih,,,🙏

  • 2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    mpun kulo krm mbak requeste, hehe,

    Injih maturnuwun sanget

  • GLORIUSNOV760

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Maturnuwun njih,,,🙏

    inggih, sami2 mbak

  • 2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Heleh ngambek ✌😅

    Lha jenenge ae JK yo mestine inbok²an to mbak, disambi .. koyo ra tau inbok²an ae  ✌😅

    Oh iyo dink lali aq 😁

  • 2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Sedino awet berarti udane.. kene wis terang lan adem , seterang lan seadem atiku 😅

    Ciieeeee

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Oh iyo dink lali aq 😁

    Yowis gpp sing jenenge lali ki wong yo ra kelingan mbak 😁

  • 2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Yowis gpp sing jenenge lali ki wong yo ra kelingan mbak 😁

    He em saking laline sampe ga kelingan 😁

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Ciieeeee

    wkwk

    Lagi jatuh cinta aku , tapi embuh dewek e jatuh cinta karo aku ora 😂

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    He em saking laline sampe ga kelingan 😁

    Iyo normal , kui menandakan sampeyan jik duwe sing jenenge endas eh sirah mbak

  • 2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    wkwk

    Lagi jatuh cinta aku , tapi embuh dewek e jatuh cinta karo aku ora 😂

    😂 yungalaaaahhh

15751 – 15775 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 630  631  632 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan