Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

15801 – 15825 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 632  633  634 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • CHRISTIAN983

    2 April 2020

    Haiiss..bacut tekan weteng bu..

    DINNA612 tulis:

    Monggo d sekecakaken

  • 2 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Haiiss..bacut tekan weteng bu..

    Ndeh wes entek to...

  • CHRISTIAN983

    2 April 2020

    Hmm..wis merem barang iki mau.lha dirimu og,,meh tak ajak maem,malah lungo goncengan karo pak ulu-ulu.hayo nyang ndi kui mang..??😈

    DINNA612 tulis:

    Ndeh wes entek to...

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Mulya=kemul toya..

    Kemul toya = selimut air  

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    IMAN982 tulis:

    brati terkena hujan alias kehujanan=kemul toya😁

    Tergantung nek kemul e ning jero yo ra keno banyu udan

  • 2 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hmm..wis merem barang iki mau.lha dirimu og,,meh tak ajak maem,malah lungo goncengan karo pak ulu-ulu.hayo nyang ndi kui mang..??😈

    Rahasiaaaa 😛

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Awas kliru nang irung ngko

    Nek kliru ning irung , mosok iyo sih mbak sendok e iso mlebu ning bolongan irung?

    Lha berarti bolongan irungku gd po? ✌😅

  • 2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Nek kliru ning irung , mosok iyo sih mbak sendok e iso mlebu ning bolongan irung?

    Lha berarti bolongan irungku gd po? ✌😅

    😁😛🤭

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Aku susu-ne gelem,tp sirup'e emoh.wong meh tak campur karo kopi,jd kopi susu

    kopi susu yo cocok kui mas, nek aku luwih cocok neh ngombe SuMur , Susu Murni

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Rahasiaaaa 😛

    Ojo ngono mbak ditakoni malah rahasia, ra mesakne og piye

    Aku entuk ngguyu ra ki? Aku ra ngece lho.. yo mung ra iso ngampet ngguyu.. nek ra entuk ngguyu yowis tak ampet sing ku ngguyu ae

  • GLORIUSNOV760

    2 April 2020

    Lelaki dan rembulan bersatu di malam angin sepoi - sepoi

    #menikmatimalamdenganlagubalada

    2 April 2020 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 2 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Ojo ngono mbak ditakoni malah rahasia, ra mesakne og piye

    Aku entuk ngguyu ra ki? Aku ra ngece lho.. yo mung ra iso ngampet ngguyu.. nek ra entuk ngguyu yowis tak ampet sing ku ngguyu ae

    He em ngguyuo mumpung aq ra eruh

  • 2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis: youtu.be/-KCu-oaK0ng Lelaki dan rembulan bersatu di malam angin sepoi - sepoi

    #menikmatimalamdenganlagubalada

    Ngrungokne karo siyat siyut

  • 2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis: youtu.be/-KCu-oaK0ng Lelaki dan rembulan bersatu di malam angin sepoi - sepoi

    #menikmatimalamdenganlagubalada

    Ngrungokne karo siyat siyut

  • 2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis: youtu.be/-KCu-oaK0ng Lelaki dan rembulan bersatu di malam angin sepoi - sepoi

    #menikmatimalamdenganlagubalada

    Ngrungokne karo siyat siyut

  • 2 April 2020

    Lhooo lhoooo koq 3 men to...

  • GLORIUSNOV760

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Ngrungokne karo siyat siyut

    nostalgia thn 90n mbak

  • CHRISTIAN983

    2 April 2020

    Murniwati prabaningtyas

    ANGGORO118 tulis:

    kopi susu yo cocok kui mas, nek aku luwih cocok neh ngombe SuMur , Susu Murni

  • 2 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nostalgia thn 90n mbak

    He em

  • CHRISTIAN983

    2 April 2020

    90an siyap.kenanganku sg ora lali sakyahmene,jadul pas naik bis kota tarip pelajar,ono pengamen duet mirip franky n jane sg lagune ngene iki..'yg wajahnya mirip denganku'....judule ketoke kereta malam yen ra kliru.kui sak bis kota sampe terhanyut

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nostalgia thn 90n mbak

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    He em ngguyuo mumpung aq ra eruh

    Wegah ah , ra penak karo mas chris aku

    Wis tak ampet sing ku ngguyu

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Ngrungokne karo siyat siyut

    Siyat siyut tanpo bukti berarti hoax mbak

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Lhooo lhoooo koq 3 men to...

    ping sewu yo gpp kok mbak

  • ANGGORO118

    2 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Murniwati prabaningtyas

    Sing artine?

  • CHRISTIAN983

    2 April 2020

    Ngopo ngguyu nganti kepingkel-pingkel jungkir balik ki dik bro. ojo melu2 ngomong rahasia lho,ngko ndhak dikira nyontek mb dinna

    ANGGORO118 tulis:

    Ojo ngono mbak ditakoni malah rahasia, ra mesakne og piye

    Aku entuk ngguyu ra ki? Aku ra ngece lho.. yo mung ra iso ngampet ngguyu.. nek ra entuk ngguyu yowis tak ampet sing ku ngguyu ae

15801 – 15825 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 632  633  634 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan