Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

15951 – 15975 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 638  639  640 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    3 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nggon njero kampung bro, cedak alas san, menambah mistis mlm jemuah mau bengi

    Oh opo angker bro kampungmu?

  • GLORIUSNOV760

    3 April 2020

    Ndek mben jaman tk/sd nek mulih sekolah ono wong do2l tembak2an seko doublis trs kro seko pring tulup isine kacang ijo 😁

  • ANGGORO118

    3 April 2020

    IMAN982 tulis:

    ouww yo yo...tapi klo saiki ws ga usum mas mercon gedhe soal e berbahaya😁😁

    Iyo bahaya, disik ono tanggaku sing awak e kobong og mas keno mercon gd, gek bocah cilik sing kenek 🤦‍♂️

  • GLORIUSNOV760

    3 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Oh opo angker bro kampungmu?

    yo mung nggon tertentu bro sing iseh wingit, po meneh nek tengah wingi sepine puoll

  • ANGGORO118

    3 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Ndek mben jaman tk/sd nek mulih sekolah ono wong do2l tembak2an seko doublis trs kro seko pring tulup isine kacang ijo 😁

    He'em , doublis ning nggonku dinggo mercon busi motor bro

  • ANGGORO118

    3 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    yo mung nggon tertentu bro sing iseh wingit, po meneh nek tengah wingi sepine puoll

    Nggonku kene yo dikelilingi kampung og bro, angker ra angker kudu wani lewat sing penting aku ra ganggu tp kadang² yo prindang prinding dw og 😅

  • CHRISTIAN983

    3 April 2020

    Kamar sebelah sepi,mengeriken og,wedi aku.pindah kene wae

    IMAN982 tulis:

    paling mas Chris nang kamar sebelah bekne😁😁

  • 3 April 2020

    IMAN982 tulis:

    klo saiki dulinane serba gadget thok😁😁cukup dr dlm ruanan😁😀

    Ruanan ki jane opo to..

  • 3 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Grimise ora suwe mbak 😅

    Suwe ora jamu

    Jamu godhong bayem

    Suwe ora ketemu

    Ketemu pisan atine ayem

    Uhuukkk,,,sampe kleleken rek...

  • GLORIUSNOV760

    3 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    He'em , doublis ning nggonku dinggo mercon busi motor bro

    o ya ya, nek ndek mben sing rodo Nyamari ki nek dolanan petak umpet wengi2,

  • ANGGORO118

    3 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kamar sebelah sepi,mengeriken og,wedi aku.pindah kene wae

    Heleh tenane ? ko fans²mu kangen dirimu lho mas ✌😅

  • ANGGORO118

    3 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Ruanan ki jane opo to..

    Ruangan kui , kurang huruf g og yo mbok dimaklumi mbak ✌😅

    3 April 2020 diubah oleh ANGGORO118

  • ANGGORO118

    3 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Uhuukkk,,,sampe kleleken rek...

    Walahhh ngombe sik mbak

  • 3 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Oh karo konco² ko entuk bro? Iki ning nggonku kumpul² ga entuk og , kon jaga jarak kabeh

    He em pingin d obrak polisi 😁

  • GLORIUSNOV760

    3 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Uhuukkk,,,sampe kleleken rek...

    bro ang ki pinter nembang jowo lho mbak

  • CHRISTIAN983

    3 April 2020

    Wah meh nimbrung opo yo ki,,bingung mengikuti mergo telat suwi wis kedawan percakapane ki.

    Oh masalah mercon yo.nggon ku yo ono mercon tp oseng2,,segane kemebul pisan..wah nyamleng.puedhese kaya kemampleng ng pipi..ssshhaaahh

  • ANGGORO118

    3 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    o ya ya, nek ndek mben sing rodo Nyamari ki nek dolanan petak umpet wengi2,

    He'em bro koncoku tau diweruhi pocongan

  • 3 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nggon njero kampung bro, cedak alas san, menambah mistis mlm jemuah mau bengi

    Cedak alas? Ndeh akeh 👻 karo enek macane

  • ANGGORO118

    3 April 2020

    DINNA612 tulis:

    He em pingin d obrak polisi 😁

    Mungkin ning kampunge bro glo polisine tidur mbak

  • GLORIUSNOV760

    3 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wah meh nimbrung opo yo ki,,bingung mengikuti mergo telat suwi wis kedawan percakapane ki.

    Oh masalah mercon yo.nggon ku yo ono mercon tp oseng2,,segane kemebul pisan..wah nyamleng.puedhese kaya kemampleng ng pipi..ssshhaaahh

    Iki temane macem2 mas, ono mercon, mistis, horor, karo dolanan tradisional

  • 3 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    yo mung nggon tertentu bro sing iseh wingit, po meneh nek tengah wingi sepine puoll

    Hiiiiiii

  • CHRISTIAN983

    3 April 2020

    Wong pulisine wae malah melok bro glo nongkrong ndik pinggir embong

    DINNA612 tulis:

    He em pingin d obrak polisi 😁

  • ANGGORO118

    3 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    bro ang ki pinter nembang jowo lho mbak

    Ra pinter nembang bro, nek pinter wis dadi artis nembang og ✌😁

  • GLORIUSNOV760

    3 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Cedak alas? Ndeh akeh 👻 karo enek macane

    Iyo mbak, kene jek ono alas e, nek macane wes ra enek

  • 3 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Ruangan kui , kurang huruf g og yo mbok dimaklumi mbak ✌😅

    Xixixixi

15951 – 15975 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 638  639  640 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan