Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

16251 – 16275 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 650  651  652 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • NIA009

    4 April 2020

    Wah malming muter lgu Iki kok dadi sedih Yo..

    #colek mas Chris 🤭

    ANGGORO118 tulis:

    Iyo² aku ngerti lagune pinkan mambo , hehe

  • ORZEN485

    4 April 2020

    Yo kita dadi penonton ae mas 😄

  • NIA009

    4 April 2020

    🤭🤭👍

    ANGGORO118 tulis:

    Ojo banter² ah , ko ndak liane ngerti .. 🤣😅

    Aku jane ra penasaran sih , langsung kopdar lah nek aku.. kan dirimu tangerang cedak karo nggonku 😅

  • ANGGORO118

    4 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Smp,,sedulur selawase jare nģunu grup'e

    Oh sippp kui, nek smp aku reuniane malah pas jik jaman aku sma

  • 4 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    supoyo men ora lali mbak lelagon tradisional 😁

    👍

  • 4 April 2020

    NIA009 tulis:

    Sae mbak, jenengan pripun kabare?

    DINNA612 tulis:

    Sugeng dalu mb Nia,,pripun kabare?

    Puji Gusti,,,sae mbak

  • 4 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Ojo banter² ah , ko ndak liane ngerti .. 🤣😅

    Aku jane ra penasaran sih , langsung kopdar lah nek aku.. kan dirimu tangerang cedak karo nggonku 😅

    Aq ngerti lho....😅

  • GLORIUSNOV760

    4 April 2020

    Jamuran yo ge ge tok, jamur opo yo ge ge tok

    #tembangdolanan

  • CHRISTIAN983

    4 April 2020

    Apa...???

    Wah ndak betul ini..ora isoh ora isoh..aauuu.guk guk..

    Waduh..sori yo..au wi yen nesu mesti mengguk-guk ngono kuwi..😁

    ANGGORO118 tulis:

    Ojo banter² ah , ko ndak liane ngerti .. 🤣😅

    Aku jane ra penasaran sih , langsung kopdar lah nek aku.. kan dirimu tangerang cedak karo nggonku 😅

  • 4 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Rame nek Iki mlm minggon neng thread 😁 Iki mau kletikan karo wedange wes siap rung?

    Angsle enek ora?

  • ANGGORO118

    4 April 2020

    IMAN982 tulis:

    wes Lanjut Gan...😁

    Njedhul² langsung lanjut?? Absen² sik ngono po piye mas.. kene loh melu ngobrol² 😅

  • GLORIUSNOV760

    4 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Ojo banter² ah , ko ndak liane ngerti .. 🤣😅

    Aku jane ra penasaran sih , langsung kopdar lah nek aku.. kan dirimu tangerang cedak karo nggonku 😅

    👍

  • GLORIUSNOV760

    4 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Angsle enek ora?

    ono mbak, wedang uwuh, jahe yo ono

  • CHRISTIAN983

    4 April 2020

    Nganu iki..adanya marning karo kwaci bunga matahari..

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Rame nek Iki mlm minggon neng thread 😁 Iki mau kletikan karo wedange wes siap rung?

  • ANGGORO118

    4 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Rame nek Iki mlm minggon neng thread 😁 Iki mau kletikan karo wedange wes siap rung?

    Embuh bro aku malah ra kelingan kletikan karo wedange siap opo ora

    Wis santai ae ko tak jikuk dw ning dapur ✌😁

  • ANGGORO118

    4 April 2020

    NIA009 tulis:

    Wah malming muter lgu Iki kok dadi sedih Yo..

    #colek mas Chris 🤭

    Aku ra melu² nek iki ✌😁

  • GLORIUSNOV760

    4 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Embuh bro aku malah ra kelingan kletikan karo wedange siap opo ora

    Wis santai ae ko tak jikuk dw ning dapur ✌😁

    hayo kelingan solo dirimu malahan saiki????? 😁🤘

  • 4 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Oh sippp kui, nek smp aku reuniane malah pas jik jaman aku sma

    Oh ngunu ya

  • 4 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Oh sippp kui, nek smp aku reuniane malah pas jik jaman aku sma

    Oh ngunu ya

  • GLORIUSNOV760

    4 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nganu iki..adanya marning karo kwaci bunga matahari..

    karo kwaci semongko, tp saiki angel dink, biyen kae kedai semongko cap gajah

  • ANGGORO118

    4 April 2020

    ORZEN485 tulis:

    Yo kita dadi penonton ae mas 😄

    Penonton ki rumangsamu nonton bioskop piye to bro? ✌😅

    Melu ngobrol² kene jare mau nggoleki wong wedok? Saiki malah dadi penonton

  • 4 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    ono mbak, wedang uwuh, jahe yo ono

    Aseeeekkk mbeber kloso aaahhhh

  • 4 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    ono mbak, wedang uwuh, jahe yo ono

    Aseeeekkk mbeber kloso aaahhhh

  • GLORIUSNOV760

    4 April 2020

    IMAN982 tulis:

    wes Lanjut Gan...😁

    yohhhh lanjut 😁

  • 4 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nganu iki..adanya marning karo kwaci bunga matahari..

    Kapan leh metik?

16251 – 16275 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 650  651  652 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan