Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

16476 – 16500 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 659  660  661 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • GLORIUSNOV760

    5 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Wis tau kuliner segawon lappo durung bro?

    sering bro, sate jamu, rica2, hehehe

  • ANGGORO118

    5 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    bu waljinah saiki wes sepuh, Iki ki salah sak wijine maestro keroncong <legend>

    He'em mbiyen aku seneng lagu²ne bu waljinah

    Nek saiki keroncong modern bro koyo iki

  • ANGGORO118

    5 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    sering bro, sate jamu, rica2, hehehe

    lappo ngendi bro?

  • GLORIUSNOV760

    5 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    He'em mbiyen aku seneng lagu²ne bu waljinah

    Nek saiki keroncong modern bro koyo iki youtu.be/kqlsc6SQawI

    Iyo bro, nek koyo bu waljinah alm pak gesang mlebune keroncong klasik

    5 April 2020 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • GLORIUSNOV760

    5 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    lappo ngendi bro?

    neng smg yo ono karo nek dolan2 ngidul bro

  • NIA009

    5 April 2020

    Pura pura lupa sing penting Ojo lali tenanan Yo mas🤣

    ANGGORO118 tulis:

    He'em mbiyen aku seneng lagu²ne bu waljinah

    Nek saiki keroncong modern bro koyo iki youtu.be/kqlsc6SQawI

  • GLORIUSNOV760

    5 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Semarang kaline banjir..jo semelang ra dipikir

    #Waljinah

    keroncong langgam klasik

  • 5 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Ora entuk nek mung minyak tawon

    Mosoookk

  • GLORIUSNOV760

    5 April 2020

    Wengi2 gerimis2 nyang njogan karo ngrungoke langgam lurrrrr.....

    Umpomo seliramu sekar melati, aku kumbang ngidam sari

    #ngidamsari

  • CHRISTIAN983

    5 April 2020

    Tp isoh mungkin yo..metal feat kroncong/gamelan ngono

    GLORIUSNOV760 tulis:

    keroncong langgam klasik

  • GLORIUSNOV760

    5 April 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tp isoh mungkin yo..metal feat kroncong/gamelan ngono

    iso mas, Mlebune genre progresive, saiki byk yg berkreativitas menggabungkan bbrp genre musik

  • CHRISTIAN983

    5 April 2020

    Ayo dik,,aku yo wis siap og.mudik tak boncengin pit mini yo..tp muat ora yoo😂😂

    NIA009 tulis:

    Ayoo mas..🤭

  • ANGGORO118

    5 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    neng smg yo ono karo nek dolan2 ngidul bro

    Wah sippp kui nek smg ono, solo lappo malah ga ono , kene lappo okeh bro tapi aku luwih seneng sate jamune solo

  • 5 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Wis tau kuliner segawon lappo durung bro?

    uwis mas jian rasane mantabb lan jos gandoss..lha sng penting racikan bumbune iya to😁

  • ANGGORO118

    5 April 2020

    NIA009 tulis:

    Pura pura lupa sing penting Ojo lali tenanan Yo mas🤣

    Tergantung laline karo sopo , nek karo mantan wis lali aku 😅

  • CHRISTIAN983

    5 April 2020

    Iyo yo..tp sg ono kroncong/gamelan aku rung tau nemu ng yucup ki..

    GLORIUSNOV760 tulis:

    iso mas, Mlebune genre progresive, saiki byk yg berkreativitas menggabungkan bbrp genre musik

  • ANGGORO118

    5 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Wengi2 gerimis2 nyang njogan karo ngrungoke langgam lurrrrr.....

    Umpomo seliramu sekar melati, aku kumbang ngidam sari

    #ngidamsari

    Biasane nek wong ngidam ki pelem bro ✌😅

    Monggo² lanjut sing nembang

  • ANGGORO118

    5 April 2020

    IMAN982 tulis:

    uwis mas jian rasane mantabb lan jos gandoss..lha sng penting racikan bumbune iya to😁

    Sing penting ki daginge , lha nek daging kodok ya ra cocok mas ✌😁

  • NIA009

    5 April 2020

    Yo buat toh mas, aku ora lemu2 bgt Yo..😭😭😭

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ayo dik,,aku yo wis siap og.mudik tak boncengin pit mini yo..tp muat ora yoo😂😂

  • NIA009

    5 April 2020

    Nek mbek aku lali opo ora mas??

    ANGGORO118 tulis:

    Tergantung laline karo sopo , nek karo mantan wis lali aku 😅

  • ANGGORO118

    5 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Mosoookk

    😅😋

  • ANGGORO118

    5 April 2020

    NIA009 tulis:

    Nek mbek aku lali opo ora mas??

    Yo ora, kan dirimu dudu mantanku 😅

  • CHRISTIAN983

    5 April 2020

    Iki malah rembugan masalah daging..njuk sithik tak gawene rawon..tp gak duwe kluwek ki.ganti tauco we yo,enak ra yo

    ANGGORO118 tulis:

    Sing penting ki daginge , lha nek daging kodok ya ra cocok mas ✌😁

  • CHRISTIAN983

    5 April 2020

    Haha..guyon yo.emoh lho yen nesu,wong nesu yo marai kuru we..ups😊

    Ojo mbok jiwit lho dik,,ngko aku ndak raisa bobok..🙏🙏

    NIA009 tulis:

    Yo buat toh mas, aku ora lemu2 bgt Yo..😭😭😭

  • GLORIUSNOV760

    5 April 2020

    Segawon ki cocok bumbu pedes 😁 po meneh rica2, kroso bumbu rempah2 e

16476 – 16500 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 659  660  661 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan