Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

18076 – 18100 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 723  724  725 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Wes gawe wedang rung bro? Iki mau aku tuku ronde ning gur wedang jahene tok

    Wis entek , oseng² udang

    Gerrrrr kui wedang jahe, aku arep ngombe wedang uwuh rasido, pilih ngopi ae, hawane adem wengi iki , smg adem opo panas bro?

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Wis entek , oseng² udang

    Gerrrrr kui wedang jahe, aku arep ngombe wedang uwuh rasido, pilih ngopi ae, hawane adem wengi iki , smg adem opo panas bro?

    wengi ini jan sumuk bro, tp mbo menowo ngko wengi udan

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    wengi ini jan sumuk bro, tp mbo menowo ngko wengi udan

    Wingi udan, saiki mendung kene.. sing poso ning kene ben ra kepanasen bro, bekasi kan terkenal panase

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Wingi udan, saiki mendung kene.. sing poso ning kene ben ra kepanasen bro, bekasi kan terkenal panase

    yo mugo2 poro sedulur2e awake dw sing nindake poso ramadhan dparingi lancar bro

  • 25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Kui pesene ning sejarah yo ono , sampeyan dhisik pelajaran sejarah pas diulang turu opo bolos ? ✌😅

    Koyo ukurone bro glo iki lho, cekidot

    Lha yo iku paling aq pas ra mlebu,,,opo ga d ulang yo 😅🤭

  • 25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Sampeyan tok sing menjedhulkan , liyane minyak tawon

    Kopi kolak ki isine opo mbak?

    Kopi kolak wi,,,kopi putih 😅 kan kyk kolak

  • 25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Sing anyaran iso basa jawa ra yo mbak?

    Lha yo kuwi aq ra ruh

  • 25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Wes gawe wedang rung bro? Iki mau aku tuku ronde ning gur wedang jahene tok

    Waaah ngertio ngunu aq mau titip

  • 25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Wingi udan, saiki mendung kene.. sing poso ning kene ben ra kepanasen bro, bekasi kan terkenal panase

    Ngunu koq krasan nek bekasi

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    yo mugo2 poro sedulur2e awake dw sing nindake poso ramadhan dparingi lancar bro

    He'em bro

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Kopi kolak wi,,,kopi putih 😅 kan kyk kolak

    Ohhh

    Kopi putih karo kopi susu bedo ra mbak?

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Lha yo kuwi aq ra ruh

    Raiso mbak , du wong jawa 😅

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Ngunu koq krasan nek bekasi

    Krasan dong wis kulino , kulino ki kuline cino, bosku wong cino , ra nyambung ya , embuh lah disambung²ke ae 🤭😅

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Waaah ngertio ngunu aq mau titip

    walah, wes entek mbak

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Lha yo iku paling aq pas ra mlebu,,,opo ga d ulang yo 😅🤭

    Lali ko.. lali ki lupa.. lupa kui ora kelingan og mbak 😅

  • PIPI338

    25 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Lha yo kuwi aq ra ruh

    Aku iso ngomong jowo, tapi setitk wae mba hehe maklum lahire neng jkt tp ibuko wong jowo tulen

  • 25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Lali ko.. lali ki lupa.. lupa kui ora kelingan og mbak 😅

    berati yo tidak terngiang yo😁

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    PIPI338 tulis:

    Aku iso ngomong jowo, tapi setitk wae mba hehe maklum lahire neng jkt tp ibuko wong jowo tulen

    Tak kiro ra iso basa jawa, kalo blh tau jkt mana gaesss?

  • PIPI338

    25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Tak kiro ra iso basa jawa, kalo blh tau jkt mana gaesss?

    Aku jakbar mas, masnya

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    IMAN982 tulis:

    berati yo tidak terngiang yo😁

    Tettttttttt....

    Masih terngiang di telingaku

    Bisik cintamu

    Betapa lembut dan mesranya

    Aku terlena

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Lali ko.. lali ki lupa.. lupa kui ora kelingan og mbak 😅

    lali = lupa = ora kelingan = kesupen = sak pleng an 😁

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    PIPI338 tulis:

    Aku jakbar mas, masnya

    Oh gt

    Aku bekasi timur

    Ibunya jawa mana nih?

  • 25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    lali = lupa = ora kelingan = kesupen = sak pleng an 😁

    bahasa versi malangan menjadi ilal😁😁

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    IMAN982 tulis:

    bahasa versi malangan menjadi ilal😁😁

    hehehe

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    lali = lupa = ora kelingan = kesupen = sak pleng an 😁

    sering lali = lola

18076 – 18100 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 723  724  725 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan