Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

18101 – 18125 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 724  725  726 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • PIPI338

    25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Oh gt

    Aku bekasi timur

    Ibunya jawa mana nih?

    Ibuku, jateng cilacap mas ngapak hehe klo masnya ibu bpknya jawa ato slh 1nya mas

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    PIPI338 tulis:

    Ibuku, jateng cilacap mas ngapak hehe klo masnya ibu bpknya jawa ato slh 1nya mas

    Ortuku semua dari jawa/ solo

    Dirimu gabung di JK anggota baru kah?

  • PIPI338

    25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Ortuku semua dari jawa/ solo

    Dirimu gabung di JK anggota baru kah?

    Oh gt toh jawa tulen

    Iya aku baru nih hehe

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    PIPI338 tulis:

    Oh gt toh jawa tulen

    Iya aku baru nih hehe

    Iya begitulah, hehe

    Oke met bergabung dah, moga ga bosen ya gaesss

  • 25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Ohhh

    Kopi putih karo kopi susu bedo ra mbak?

    Nek kopi susu,, kopi d campur susu lak an

  • 25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Krasan dong wis kulino , kulino ki kuline cino, bosku wong cino , ra nyambung ya , embuh lah disambung²ke ae 🤭😅

    😅

  • 25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Lali ko.. lali ki lupa.. lupa kui ora kelingan og mbak 😅

    😅

  • 25 April 2020

    PIPI338 tulis:

    Aku iso ngomong jowo, tapi setitk wae mba hehe maklum lahire neng jkt tp ibuko wong jowo tulen

    👍

  • 25 April 2020

    DINNA612 tulis:

    👍

    tumben mbag bengi2 baru on air😆😁

  • 25 April 2020

    IMAN982 tulis:

    tumben mbag bengi2 baru on air😆😁

    He em efek kopi kolak

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Nek kopi susu,, kopi d campur susu lak an

    🤭

    kopi lambada 😅

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    Aku tk kopi jahe

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    DINNA612 tulis:

    He em efek kopi kolak

    Helehhh biasane njedhule wengi kok

    Kok efek kopi kolak?? Efek jomblo kui og ✌😅 podo ngono lho maksude nek jomblo 🤭

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Aku tk kopi jahe

    Sipppp

    Kok saiki mas chris karo nia ra tau njedhul bareng ya bro?

    Biasane saling unjuk rasa eh unjuk perasaan tresno

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Sipppp

    Kok saiki mas chris karo nia ra tau njedhul bareng ya bro?

    Biasane saling unjuk rasa eh unjuk perasaan tresno

    jek do sibuk yak e bro

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    Pie kono bengi rame g? Kene sepi bro wengi, do dtutupi dalan2

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Pie kono bengi rame g? Kene sepi bro wengi, do dtutupi dalan2

    Kene rame , corona² malah ono maling, lewat pager buri , kawate digunting nyolong sepeda gunung 2, ketok cctv tanggaku jane malinge, malinge wis apal jam keliling satpam, satpam nek keliling jam 02.00 an , lha sing maling jam 01.00 an , biasane jam 01.00 an tangga² jik do nongkrong, delalah wingi jam 01.00 wis mlebu omah kabeh, saiki diadakke ronda sing bagian buri, mesakne tanggaku bar kemalingan , esukke main PS .. biasane kan sepedane kui dinggo olahraga gowes

  • 25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Aku tk kopi jahe

    👍

  • 25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Helehhh biasane njedhule wengi kok

    Kok efek kopi kolak?? Efek jomblo kui og ✌😅 podo ngono lho maksude nek jomblo 🤭

    Lhooo iyo ta

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    DINNA612 tulis:

    Lhooo iyo ta

    Ngombe kopi ra ngefek mbak

    Mbok arep ngombe nganti kembung

    Sing jenenge jomblo ki mesti single

    Nek aku njedhulo ben detik 😂 , nek sampeyan kan seringe wengi

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Kene rame , corona² malah ono maling, lewat pager buri , kawate digunting nyolong sepeda gunung 2, ketok cctv tanggaku jane malinge, malinge wis apal jam keliling satpam, satpam nek keliling jam 02.00 an , lha sing maling jam 01.00 an , biasane jam 01.00 an tangga² jik do nongkrong, delalah wingi jam 01.00 wis mlebu omah kabeh, saiki diadakke ronda sing bagian buri, mesakne tanggaku bar kemalingan , esukke main PS .. biasane kan sepedane kui dinggo olahraga gowes

    wahhhh lha ko mlh dadi horrorrr ki, Brti kudu dketati neh rondane bro

  • ANGGORO118

    25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    wahhhh lha ko mlh dadi horrorrr ki, Brti kudu dketati neh rondane bro

    Nyat wong kene ki ruwet og bro beda karo wong jawa, wong perumahan kene ki akeh²e egone gd, jane wis suwe diusulke sing bagian buri dibangun pos ronda, usul ditolak.. giliran ono sing kemalingan lagi dibangun

  • 25 April 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    wahhhh lha ko mlh dadi horrorrr ki, Brti kudu dketati neh rondane bro

    lha harus ngeronda berjamaah iku..😁

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Nyat wong kene ki ruwet og bro beda karo wong jawa, wong perumahan kene ki akeh²e egone gd, jane wis suwe diusulke sing bagian buri dibangun pos ronda, usul ditolak.. giliran ono sing kemalingan lagi dibangun

    biasa bro, nek bar kedadean nmbe do sadar

  • GLORIUSNOV760

    25 April 2020

    IMAN982 tulis:

    lha harus ngeronda berjamaah iku..😁

    tiap rt do ronda mas

18101 – 18125 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 724  725  726 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan