Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

1876 – 1900 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 75  76  77 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    9 Februari 2017

    TORO617 tulis:

    Absen sek banjur nglekar wes rak kuat mripate.

    Halo mas toro,, suwe ra tau ketok?

  • LINSI201

    10 Februari 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Oh ngono,,,

    nek konco seangkatanku mbuh ilang kabeh,, wkwk

    Saiki aktife cukup ning forum ae,, uwis jeleh dadi anggota penuh,, hehe

    Iyo tho ketok nek angkatan lama,,,konco sak angkatan wes podo nikah kabeh soale. Nek ora wes bosen ning kene, milih golek ning dunia nyata wae

    10 Februari 2017 diubah oleh LINSI201

  • LINSI201

    10 Februari 2017

    ARMANDO251 tulis:

    Hahahaha...iya maklum kok saya.

    Sekolah di USM saya to.

    Ooo kuliah di USM? Adek q masih kuliah disitu

    Udah lama lulusnya?

  • ANGGORO118

    10 Februari 2017

    LINSI201 tulis:

    Iyo tho ketok nek angkatan lama,,,konco sak angkatan wes podo nikah kabeh soale. Nek ora wes bosen ning kene, milih golek ning dunia nyata wae

    Iki maksude sing angkatan lama sampeyan opo aku to mbak?? hehe

  • 10 Februari 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Iki maksude sing angkatan lama sampeyan opo aku to mbak?? hehe

    Ben podo penake , sing ngeroso wae lah..

  • ARMANDO251

    10 Februari 2017

    LINSI201 tulis:

    Ooo kuliah di USM? Adek q masih kuliah disitu

    Udah lama lulusnya?

    2009 lulusnya to...

    Lho adiknya kuliah di situ jg toh

  • PRISKA446

    10 Februari 2017

    Sugeng enjang jemuah....

    Sik pagi wes udan iki rintik2 Kyo atiku...

    Eeettdah...

  • PUTRA782

    10 Februari 2017

    Inggih pun mriki gerimis misan, dek.. He3..

    Sekecak aken sedaya..

    Sarapan disek ben roso se dino an iki nyambut gaweNe.

  • LINSI201

    10 Februari 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Iki maksude sing angkatan lama sampeyan opo aku to mbak?? hehe

    Angkatan lama ki yo njenengan tho mas

    Xixi aq kan newbie

  • LINSI201

    10 Februari 2017

    ARMANDO251 tulis:

    2009 lulusnya to...

    Lho adiknya kuliah di situ jg toh

    Adek q lulus 2016 kmrn

    Adek q 1 lagi masih semester akhir disitu jg

  • ANGGORO118

    10 Februari 2017

    LINSI201 tulis:

    Angkatan lama ki yo njenengan tho mas

    Xixi aq kan newbie

    wkwk,, angkatanku yo akeh sing jik ning kene og,, tp aku ora akrab karo mereka2..

    Nek sing akrab,, bosen jare,, wis metu soko JK,  yo durung nikah..

  • ANGGORO118

    10 Februari 2017

    SETYA612 tulis:

    Ben podo penake , sing ngeroso wae lah..

    Bocah iki ujug2 langsung mlebu.. Ora sopannn..

    Perkenalan sik ben kabeh kenal..

  • COOLFACE528

    10 Februari 2017

    Aku nek turu jam loro dini hari. Nek jam sedoso nan wengi aku rak online, yo mesti agek ngegame lah :v

  • LINSI201

    10 Februari 2017

    ANGGORO118 tulis:

    wkwk,, angkatanku yo akeh sing jik ning kene og,, tp aku ora akrab karo mereka2..

    Nek sing akrab,, bosen jare,, wis metu soko JK,  yo durung nikah..

    Lha kok njenengan jeh betah wae mas?

    Aq suwi2 yo bosen ki

    #curcolpagihari

  • COOLFACE528

    10 Februari 2017

    Kulo teko

  • ARMANDO251

    10 Februari 2017

    LINSI201 tulis:

    Adek q lulus 2016 kmrn

    Adek q 1 lagi masih semester akhir disitu jg

    Walah 22nya kuliah di situ. Udah naek tuh pamor kampusnya...

  • COOLFACE528

    10 Februari 2017

    Kulo bade tanglet. Sedulur-sedulur sedoyo pripun nggih kabarenipun? Sae mboten? Yen sae, nggih apik.

    Njih kulo nggih teko maning. Kepriwek iki?

  • ANGGORO118

    10 Februari 2017

    LINSI201 tulis:

    Lha kok njenengan jeh betah wae mas?

    Aq suwi2 yo bosen ki

    #curcolpagihari

    Lha aku ning kene kan ora golek PH,, 3 th sempet vakum,, sering OL mulai th 2017,, tp aktife mung ning forum.. disik forume durung rame,, konco2 jarang komen,, saiki??? hmmm gemblung tok isine,, salah komen sitik,, ribut,, wkwk..

    Woles ae,, rasah digawe bosennn..

    Mugo2 betah ning thread iki,, soale thread liane ribut tok isine,, bosen ribut ning dumay,, ora ono hasile #curcol

  • ANGGORO118

    10 Februari 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Kulo bade tanglet. Sedulur-sedulur sedoyo pripun nggih kabarenipun? Sae mboten? Yen sae, nggih apik.

    Njih kulo nggih teko maning. Kepriwek iki?

    Jane sampeyan iki ono opo to mas..???

    Kok umyek dw ora ono sing gagas,,??

  • COOLFACE528

    10 Februari 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Jane sampeyan iki ono opo to mas..???

    Kok umyek dw ora ono sing gagas,,??

    Lagi error wae mas utekku :-p

  • ANGGORO118

    10 Februari 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Lagi error wae mas utekku :-p

    wkwk makane kok gemblung dw.. hadehhh

  • EKO789

    10 Februari 2017

    Kakean bir popo Mas...

    Jo akeh2 nek mendhem. Wkwk

    COOLFACE528 tulis:

    Lagi error wae mas utekku :-p

  • ANGGORO118

    10 Februari 2017

    EKO789 tulis:

    Kakean bir popo Mas...

    Jo akeh2 nek mendhem. Wkwk

    Biasa mas novan bar ditolak cewek JK og mas..

  • PUTRA782

    10 Februari 2017

    TenanNe ? Sopo kuwi nek ole weruh bocahE ? He3..

    ANGGORO118 tulis:

    Biasa mas novan bar ditolak cewek JK og mas..

  • 10 Februari 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Bocah iki ujug2 langsung mlebu.. Ora sopannn..

    Perkenalan sik ben kabeh kenal..

    Biyen wes kenalan yo,,  Aq kie suwe ora absen wae,,

1876 – 1900 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 75  76  77 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan