Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

19026 – 19050 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 761  762  763 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 15 Mei 2020

    NUGRA917 tulis:

    Sugeng rahayu....

    ...

    Sugeng rahayu ugi kagem panjenengan

  • 15 Mei 2020

    IMAN982 tulis:

    pean tas muleh kerjo to mbak?

    He em

  • ANGGORO118

    15 Mei 2020

    DINNA612 tulis:

    Wonge metu aq mau ketemu nek prapatan

    He'em mau metu arep tuku cendol dawet ora 500an

  • 15 Mei 2020

    ANGGORO118 tulis:

    He'em mau metu arep tuku cendol dawet ora 500an

    wes ga usum sam 500an 😁

  • ANGGORO118

    15 Mei 2020

    IMAN982 tulis:

    wes ga usum sam 500an 😁

    Iyo sam bener kandhamu 😁👍

  • 15 Mei 2020

    NUGRA917 tulis:

    Yo mugo2 ndang rampung pandemik e. Ben ndang iso nyambang2 ndek ngalam...

    ..

    leres pakdhe hehe

  • NUGRA917

    15 Mei 2020

    Suwun mbak Dinna jumat....

    🙏🙏

    DINNA612 tulis:

    Sugeng rahayu ugi kagem panjenengan

  • 15 Mei 2020

    ANGGORO118 tulis:

    He'em mau metu arep tuku cendol dawet ora 500an

    😁

  • 15 Mei 2020

    NUGRA917 tulis:

    Suwun mbak Dinna jumat....

    🙏🙏

    Sami2,,benjing sabtu

  • CHRISTIAN983

    15 Mei 2020

    Eheeheemm...merasuk pak nug

    NUGRA917 tulis:

    Laopo cah ayu???

    ...

  • CHRISTIAN983

    15 Mei 2020

    Sumber kencono mbak,,luwih zuuooosss😀

    DINNA612 tulis:

    Sugeng rahayu ugi kagem panjenengan

  • NIKE627

    15 Mei 2020

    Sugeng larut dalu..... ☺☺☺☺

  • 15 Mei 2020

    NIKE627 tulis:

    Sugeng larut dalu..... ☺☺☺☺

    tumben mbk malem2 njedhul smpean...ehem..ehem..

  • 16 Mei 2020

    Wah eez sepiii...

  • CHRISTIAN983

    16 Mei 2020

    Pitik petelur ora ngendhog..arep sahur ha yo nggoreng endhog

    (Efek turu kesoren,tangi2 ngelih raisa turu neh)

  • ANGGORO118

    16 Mei 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Pitik petelur ora ngendhog..arep sahur ha yo nggoreng endhog

    (Efek turu kesoren,tangi2 ngelih raisa turu neh)

    Uwis setengah telu

    Aku tak pamit turu

  • CHRISTIAN983

    16 Mei 2020

    Setengah telu kurang enem..ojo lali merem

    ANGGORO118 tulis:

    Uwis setengah telu

    Aku tak pamit turu

  • 16 Mei 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Setengah telu kurang enem..ojo lali merem

    he..em..

  • NUGRA917

    16 Mei 2020

    Sakmeniko mbakDinna sabtu njih?

    😁

    DINNA612 tulis:

    Sami2,,benjing sabtu

  • NUGRA917

    16 Mei 2020

    Sampun enjing mbakayune...

    😉😉

    NIKE627 tulis:

    Sugeng larut dalu..... ☺☺☺☺

  • NIKE627

    16 Mei 2020

    hiyo eee.... jm 8 wes angler....  jm 11 tangi tibake.... melekan dhilut wes dadine....

    IMAN982 tulis:

    tumben mbk malem2 njedhul smpean...ehem..ehem..

  • NIKE627

    16 Mei 2020

    sampe ke tulang sum sum

    CHRISTIAN983 tulis:

    Eheeheemm...merasuk pak nug

  • NIKE627

    16 Mei 2020

    aq OL iki malem masbrow.... ;-):-)

    NUGRA917 tulis:

    Sampun enjing mbakayune...

    😉😉

  • NUGRA917

    16 Mei 2020

    Sampek isuk ya mbakayune??

    ,

    NIKE627 tulis:

    aq OL iki malem masbrow.... ;-):-)

  • NIKE627

    16 Mei 2020

    horalah... tunggu mata kiyep2 trus lelap wes.... ora tau begadang kecuali nglilir..... :-D

    NUGRA917 tulis:

    Sampek isuk ya mbakayune??

    ,

19026 – 19050 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 761  762  763 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan