Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

19726 – 19750 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 789  790  791 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • GLORIUSNOV760

    25 Mei 2020

    IMAN982 tulis:

    weh pancen maknyussss....👍😆

    sak josss e

  • 25 Mei 2020

    Sugeng sonten...

  • ANGGORO118

    25 Mei 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    pokoke nek sambel terasi kudu nggo lalapan bro, men seger 😁

    i.pinimg.com/236x/c3/b9/10/c3b9101f97d901896f63ba123fbc02a5.jpg

  • ANGGORO118

    25 Mei 2020

    CHATARINE508 tulis:

    Sugeng sonten...

    Sugeng sonten

    Met bergabung

    Dan salam kenal

  • 25 Mei 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Sda hawane panas ra mbak?

    Kene sumuk nggo banget

    Podo sda panas eram, sumuk sampe ra betah

  • 25 Mei 2020

    IMAN982 tulis:

    smpean ngene iki opo neng omah thok mbak rioyoan kiy?

    Iyolah ndekem nek omah

  • 25 Mei 2020

    CHATARINE508 tulis:

    Sugeng sonten...

    Sugeng sonten mb

  • ANGGORO118

    25 Mei 2020

    DINNA612 tulis:

    Podo sda panas eram, sumuk sampe ra betah

    Mau panas, saiki kene gerimis rodo seger.. lumayan dr pd lumanyun

    Sampeyan libur ora saiki mbak?

  • ANGGORO118

    25 Mei 2020

    DINNA612 tulis:

    Sugeng sonten mb

    wong anyaran mesti nek bar nyeluki sugeng seringe langsung lungo koyo sri mbak

  • 25 Mei 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Sugeng sonten

    Met bergabung

    Dan salam kenal

    Matur suwun

    Salam kenal jga

  • 25 Mei 2020

    DINNA612 tulis:

    Sugeng sonten mb

    Salam.kenal y Mba

  • ANGGORO118

    25 Mei 2020

    Udan² enak e ngombe sing anget²

    i.pinimg.com/236x/aa/9b/ff/aa9bff40e9c8d144294bf516996ccb9a--sunday-coffee-coffee-cafe.jpg

    Sing pingin ngopi miliho dw lurrr 😁

    25 Mei 2020 diubah oleh ANGGORO118

  • 25 Mei 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Udan² enak e ngombe sing anget² i.pinimg.com/236x/aa/9b/ff/aa9 ... coffee-cafe.jpg Sing pingin ngopi miliho dw lurrr 😁

    tumben kopine akeh..biasa e mung 1 gelas

  • 25 Mei 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Udan² enak e ngombe sing anget² i.pinimg.com/236x/aa/9b/ff/aa9 ... coffee-cafe.jpg Sing pingin ngopi miliho dw lurrr 😁

    Enake.....

  • ANGGORO118

    25 Mei 2020

    IMAN982 tulis:

    tumben kopine akeh..biasa e mung 1 gelas

    i.pinimg.com/236x/f4/b6/ce/f4b6ce40acc51bb9307782cc5974936f.jpg

  • 25 Mei 2020

  • ANGGORO118

    25 Mei 2020

    IMAN982 tulis:

    iyo..

    i.pinimg.com/236x/8e/a1/d4/8ea1d49e4c44a007353657c5deebce04.jpg

  • 25 Mei 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Mau panas, saiki kene gerimis rodo seger.. lumayan dr pd lumanyun

    Sampeyan libur ora saiki mbak?

    Nggonku sik sumuk, libur lah nek kerjo po jogo kantor 😁

  • 25 Mei 2020

    ANGGORO118 tulis:

    wong anyaran mesti nek bar nyeluki sugeng seringe langsung lungo koyo sri mbak

    Hehehe

  • 25 Mei 2020

    CHATARINE508 tulis:

    Salam.kenal y Mba

    Salam kenal balik mbake

  • 25 Mei 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Udan² enak e ngombe sing anget² i.pinimg.com/236x/aa/9b/ff/aa9 ... coffee-cafe.jpg Sing pingin ngopi miliho dw lurrr 😁

    Akeh men 😁

  • 25 Mei 2020

    DINNA612 tulis:

    Akeh men 😁

    soal e tamune akeh...👍

  • GLORIUSNOV760

    25 Mei 2020

    S

    E

    P

    I

  • 25 Mei 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    S

    E

    P

    I

    H

    E

    E

    M

  • ANGGORO118

    25 Mei 2020

    IMAN982 tulis:

    soal e tamune akeh...👍

    Bener kandhamu sam 😁

19726 – 19750 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 789  790  791 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan