Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

176 – 200 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 7  8  9 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • BELA969

    16 Mei 2016

    Ikut ke yogya kan.....

    JOAN905 tulis:

    Sugeng dalu poro sederek. Hallo dab Christian936, nawarin nginep juga ga ni hahaha....demen bgt deh yg gretongan

    CHRISTIAN936 tulis:

    Sugeng dalu kangmas lan mbakyu

    Nderek nepangaken kulo saking ngayogyakarto.

    Menawi wonten ingkang bade tindak yogya kulo nggih mboten nolak menawi dijak halan2 :)

  • TRISUKO322

    16 Mei 2016

    Sugeng dalu sederek,,,,nderek nepangaken dalem saking malang,,,salam kenal,,,

  • JOAN905

    16 Mei 2016

    Kapan dek...acara apa

    BELA969 tulis:

    Ikut ke yogya kan.....

    JOAN905 tulis:

    Sugeng dalu poro sederek. Hallo dab Christian936, nawarin nginep juga ga ni hahaha....demen bgt deh yg gretongan

    CHRISTIAN936 tulis:

    Sugeng dalu kangmas lan mbakyu

    Nderek nepangaken kulo saking ngayogyakarto.

    Menawi wonten ingkang bade tindak yogya kulo nggih mboten nolak menawi dijak halan2 :)

  • JOAN905

    16 Mei 2016

    Sugeng dalu Trisuko. Berkat Dalem

    TRISUKO322 tulis:

    Sugeng dalu sederek,,,,nderek nepangaken dalem saking malang,,,salam kenal,,,

  • JOAN905

    16 Mei 2016

    Wakwakwak......wah gagal entuk gretongan

    CHRISTIAN936 tulis:

    wah angsal kemawon mas, nanging nggih mbeto tendo piyambak nggih, griyo kulo namung alit merginipun:-)

  • CHRISTIAN936

    16 Mei 2016

    ya bukanikut kalo saya mbak, tapi ngendon di jogja

    BELA969 tulis:

    Ikut ke yogya kan.....

    JOAN905 tulis:

    Sugeng dalu poro sederek. Hallo dab Christian936, nawarin nginep juga ga ni hahaha....demen bgt deh yg gretongan

    CHRISTIAN936 tulis:

    Sugeng dalu kangmas lan mbakyu

    Nderek nepangaken kulo saking ngayogyakarto.

    Menawi wonten ingkang bade tindak yogya kulo nggih mboten nolak menawi dijak halan2 :)

  • CHRISTIAN936

    16 Mei 2016

    santai mas, ra tak kon mbayar ko, tur yo kui mau...

    JOAN905 tulis:

    Wakwakwak......wah gagal entuk gretongan

    CHRISTIAN936 tulis:

    wah angsal kemawon mas, nanging nggih mbeto tendo piyambak nggih, griyo kulo namung alit merginipun:-)

  • MEY072

    16 Mei 2016

    Suwun yow masss.. Tak aminin sing doa ndang rabi karo bojone sugih ae..anake ojo akeh2.. Remek nglairno huahaha:))

    STRALDIN447 tulis:

    Nduk slamet ulang tahun yo. Mugo2 ndang rabi, bojone sugih, anake akeh huehuehue

  • MEY072

    16 Mei 2016

    Sing iki ngeles ben ora kerepotan kwkwkwkw :))

    Nyuwun ngapunten.. Cm just kidding

    CHRISTIAN936 tulis:

    wah angsal kemawon mas, nanging nggih mbeto tendo piyambak nggih, griyo kulo namung alit merginipun:-)

  • JOAN905

    16 Mei 2016

    Sya 11 taun nang yogya, 97 - 2008. Sya tinggal nang pringsewu selokan mataram.

    CHRISTIAN936 tulis:

    santai mas, ra tak kon mbayar ko, tur yo kui mau...

  • LIA050

    16 Mei 2016

    Wuihhhh bnyk juga yah yg suku jawa... Sapa tau dpt jodoh suku jawa, numpang mejeng yah mas.  Hehe :-P

  • JOAN905

    16 Mei 2016

    Dek Lia...selamat datang makasih dah mampir. Berkat Dalem

    LIA050 tulis:

    Wuihhhh bnyk juga yah yg suku jawa... Sapa tau dpt jodoh suku jawa, numpang mejeng yah mas.  Hehe :-P

  • BHERL649

    16 Mei 2016

    Ha na ca ra ka

    da ta sa wa la

    pa da mrenea

    tak ke'i sego

    ... :)

  • JOAN905

    16 Mei 2016

    Hahahaha....lucu lucu lucu..Selamat datang bro Bherl

    BHERL649 tulis:

    Ha na ca ra ka

    da ta sa wa la

    pa da mrenea

    tak ke'i sego

    ... :)

  • BHERL649

    16 Mei 2016

    matursuwun masbro ... :))

    JOAN905 tulis:

    Hahahaha....lucu lucu lucu..Selamat datang bro Bherl

    BHERL649 tulis:

    Ha na ca ra ka

    da ta sa wa la

    pa da mrenea

    tak ke'i sego

    ... :)

  • 16 Mei 2016

    Sego ..nasi ya...??

    Nasi goreng

    Nasi uduk..pa

    Nasi kucing ni..?!..hihihi

    BHERL649 tulis:

    Ha na ca ra ka

    da ta sa wa la

    pa da mrenea

    tak ke'i sego

    ... :)

  • JOAN905

    16 Mei 2016

    Opooo....iku kang mikoyu

    MIKOYU815 tulis:

    Sego ..nasi ya...??

    Nasi goreng

    Nasi uduk..pa

    Nasi kucing ni..?!..hihihi

  • BHERL649

    16 Mei 2016

    iya bang mikoyu.. sego itu nasi.... hehehe, nasi panas dibungkus (panasbung) ....ini salah satu jenis nasi yg populer pas pemilu kemaren :))

  • ZIEZIE188

    16 Mei 2016

    JOAN905 tulis:

    Sugeng dalu poro sederek ptro lan putri JK sangking jawi.

    Sya ingin tau jumlah member jk dari suku jawa, dari jawa mana serta bertujuan untuk lebih mengakrabkan jk sesama jawa.

    Monggo.....

    Sugeng ndalu ugi... Dalem puniko tiyang jawi asli... Suwargi bapak kelairan Purwokerto menawi suwargi Ibu saking Surakarta sak kilen Mangkunegaran. Dalem piyambak ugi lair wonten salah setunggalipun kitho wonten ing propinsi jateng. Mekaten... Sugeng Pasedherek'an... :-)

  • 16 Mei 2016

    Sugeng dalu juga..Zie..

    Wedew...ni..bhs kromo inggil..kulo mboten..ngertos ...ciyus...hehehe

    ZIEZIE188 tulis:

    Sugeng ndalu ugi... Dalem puniko tiyang jawi asli... Suwargi bapak kelairan Purwokerto menawi suwargi Ibu saking Surakarta sak kilen Mangkunegaran. Dalem piyambak ugi lair wonten salah setunggalipun kitho wonten ing propinsi jateng. Mekaten... Sugeng Pasedherek'an... :-)

  • SWARRY836

    16 Mei 2016

    MIKOYU815 tulis:

    Sugeng dalu juga..Zie..

    Wedew...ni..bhs kromo inggil..kulo mboten..ngertos ...ciyus...hehehe

    [/q

    Di googling aja mas mik.

    Ak ya rada rada kok mudengnya hahhhaha

  • ZIEZIE188

    16 Mei 2016

    Punopo inggih ? Ngendikanipun panjenengan...

    MIKOYU815 tulis:

    Sugeng dalu juga..Zie..

    Wedew...ni..bhs kromo inggil..kulo mboten..ngertos ...ciyus...hehehe

  • BHERL649

    16 Mei 2016

    saya bantu bang mikoyu...biar cepet bisa

    hmmm... Sugeng dalu mbak zie...ing sawijining dinten... bapak tumbas wedhus.. kalih, monggo dipun sekecakaken

    MIKOYU815 tulis:

    Sugeng dalu juga..Zie..

    Wedew...ni..bhs kromo inggil..kulo mboten..ngertos ...ciyus...hehehe

  • 16 Mei 2016

    SWARRY836 tulis:

    MIKOYU815 tulis:

    Sugeng dalu juga..Zie..

    Wedew...ni..bhs kromo inggil..kulo mboten..ngertos ...ciyus...hehehe

    [/q

    Di googling aja mas mik.

    Ak ya rada rada kok mudengnya hahhhaha

    Aih..Swarry..kmuh juga ra mudeng tho....pada bae...rupanya...hihihi

  • ZIEZIE188

    16 Mei 2016

    Tiyang jawi kedah mangertos unggah ungguh lan toto kromo... namung sak puniko kathah ingkang mboten nggunakaken.

176 – 200 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 7  8  9 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan