Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

21426 – 21450 dari 22046    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 857  858  859 ... 882  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 27 Juni

    Matursuwun mas Nugra..

    NUGRA917 tulis:

    Ohya?

    Met ulang tahun mbakNeytha....

    Sehat sejahtera senantiasa di dalam TUHAN.

    GUSTI amberkahi 🙏🙏

    😁

  • 27 Juni

    Sami-sami dek Neytha....

    Ayoo lek ndang siap2 malem minggon...

    Kae kethok e masbro Imam opo masbroChristian sajak e yo wes siap ngapeli loh....

    😁👍

    NEYTHA032 tulis:

    Matursuwun mas Nugra..

  • 27 Juni

    NUGRA917 tulis:

    Sami-sami dek Neytha....

    Ayoo lek ndang siap2 malem minggon...

    hadirrrr🙋

    27 Juni diubah oleh IMAN982

  • 28 Juni

    Yowes duduk sing anteng, ngedapi ki dalang Manteb Cristian sing meh mbeber crito....mbuh opo critane. Jangkrik....

    😁😁😁

    IMAN982 tulis:

    hadirrrr🙋

  • 28 Juni

    VIC671 tulis:

    Bersatu kita teguh, bercerai dilarang Tuhan

    LADYRULY248 tulis:

    Ber 1 kita teguh bercerai kita runtuh : )

    #Peace

    bersatu kita mati bercerai kita selamat ( covid 19 )😁😁😁

  • 28 Juni

    Patunggilan ingkang endah inggih menika patunggilan ing Sang Kristus Gusti..sugeng dinten minggu para sedherek..Gusti tansah paring berkah tumrap kita sami..amin🙏🙏

  • 28 Juni

    Sepi men,,lg dho piknik po yo..

  • 28 Juni

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sepi men,,lg dho piknik po yo..

    Aku ra piknik.. mlaku² ngubengi omah sih mas 🤣

    28 Juni diubah oleh ANGGORO118

  • 28 Juni

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sepi men,,lg dho piknik po yo..

    pengen rame bondho wi fi gratis sam😁✌

  • 28 Juni

    Mumpung cerah ceria cuacane.... digawe jalan2.... kliling kota....

  • 28 Juni

    NIKE627 tulis:

    Mumpung cerah ceria cuacane.... digawe jalan2.... kliling kota....

    Halo mbak..

    suwe ora jamu

    suwe ora metu

    ngombe jamu gelase telu

    kok fotomu biru

    28 Juni diubah oleh ANGGORO118

  • 28 Juni

    Tp ora wudo to,,soale yen jaman mbahku bingek,ngubengi omah ngono kui tanpa busana tengah wengi karo mulut komat kamit donga nyang Gusti sing dadi keyakinane simbahku rikala semana(sakdurunge tepang/kenal Gusti Yesus)

    ANGGORO118 tulis:

    Aku ra piknik.. mlaku² ngubengi omah sih mas 🤣

  • 28 Juni

    Bondho opo nyowo..

    IMAN982 tulis:

    pengen rame bondho wi fi gratis sam😁✌

  • 28 Juni

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tp ora wudo to,,soale yen jaman mbahku bingek,ngubengi omah ngono kui tanpa busana tengah wengi karo mulut komat kamit donga nyang Gusti sing dadi keyakinane simbahku rikala semana(sakdurunge tepang/kenal Gusti Yesus)

    Ora mas.. ngubengi omah nggo katok.. ra klamben mergo sumuk iki mau 🤣

  • 28 Juni

    CHRISTIAN983 tulis:

    Bondho opo nyowo..

    lha edisi tgl tuwo...ora kuwat isi kuota....haha

  • 28 Juni

    Tanggal tuwa ngisi kuota..tinggal cerita hati yg luka

    IMAN982 tulis:

    lha edisi tgl tuwo...ora kuwat isi kuota....haha

  • 28 Juni

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tanggal tuwa ngisi kuota..tinggal cerita hati yg luka

    lha iku tandhane kudu golek tombo ati

  • 28 Juni

    Hallo juga....

    Akeh ksibukan...

    Dadi ora kober...

    Chat ning jk....

    Wes ora biruuu toh gbr ku.....

    ANGGORO118 tulis:

    Halo mbak..

    suwe ora jamu

    suwe ora metu

    ngombe jamu gelase telu

    kok fotomu biru

  • 28 Juni

    paling d tolak admin bekne...ga sesuai peraturan....hmm

    NIKE627 tulis:

    Hallo juga....

    Akeh ksibukan...

    Dadi ora kober...

    Chat ning jk....

    Wes ora biruuu toh gbr ku.....

  • 28 Juni

    Gambarmu mmg ws ora biru mbak,tp ninggalake biru ning atiku mergo tatu,,akibat mendhem roso..😁😁✌

    NIKE627 tulis:

    Hallo juga....

    Akeh ksibukan...

    Dadi ora kober...

    Chat ning jk....

    Wes ora biruuu toh gbr ku.....

    ANGGORO118 tulis:

    Halo mbak..

    suwe ora jamu

    suwe ora metu

    ngombe jamu gelase telu

    kok fotomu biru

  • 28 Juni

    Kl cuman ditolak admin,,aku tak mengapa..tp jika ditolak oleh calon morotuwo amergo kurang bondho, kui mmg sontoloyo angon bebek ilang loro

    IMAN982 tulis:

    paling d tolak admin bekne...ga sesuai peraturan....hmm

  • 28 Juni

    Iyoo. Wes...

    Aq  ora iso buka kotak surat....

    Blm setor ke mimin....

    Durung duwe duit... 😒😒😒✌✌

    CHRISTIAN983 tulis:

    Gambarmu mmg ws ora biru mbak,tp ninggalake biru ning atiku mergo tatu,,akibat mendhem roso..😁😁✌

  • 28 Juni

    Ora penting buka surat,,yg penting kutau pasti..hatimu tau..walau tak baca suratman eeh suratku maksudku..

    NIKE627 tulis:

    Iyoo. Wes...

    Aq  ora iso buka kotak surat....

    Blm setor ke mimin....

    Durung duwe duit... 😒😒😒✌✌

  • 28 Juni

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kl cuman ditolak admin,,aku tak mengapa..tp jika ditolak oleh calon morotuwo amergo kurang bondho, kui mmg sontoloyo angon bebek ilang loro

    walah sabar ae sam,kedepan e ati² bebek e diawasi...bila perlu pake cctv wkwk😁✌

21426 – 21450 dari 22046    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 857  858  859 ... 882  Selanjutnya Kirim tanggapan