Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

22626 – 22650 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 905  906  907 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    28 Juli 2020

    DINNA612 tulis:

    Utri, jemblem, lemet

    lemet karo slamet jik seduluran ora mbakyu ?

  • 28 Juli 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    jemblem ki

    1.bp.blogspot.com/--lwG3iLPiCc/UV5EWLq-qbI/AAAAAAAAAU4/vZj2W6-596Y/s1600/jotosan-edit.jpg

  • GLORIUSNOV760

    28 Juli 2020

    NUGRA917 tulis:

    Jemblem kie song pipine kandel kae lhk masbroGlk...

    😂😂

    kuwi tembem mas 😀

  • GLORIUSNOV760

    28 Juli 2020

    DINNA612 tulis:

    Sg isine gulo jowo trs d goreng

    owwww kuwi nek neng kene jenenge klenyem mbak

  • GLORIUSNOV760

    28 Juli 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Aku tekan oslo kadohan bro 😅

    hahahaha

  • GLORIUSNOV760

    28 Juli 2020

    IMAN982 tulis: 1.bp.blogspot.com/--lwG3iLPiCc ... otosan-edit.jpg

    nahhhh iki jenenge klenyem

  • 28 Juli 2020

    SIME781 tulis:

    Sugeng ndalu poro yai lan nyai~

    Ojo nyai 😭

  • 28 Juli 2020

    ANGGORO118 tulis:

    nek masuk ke dalam

    nek keluar ning ndi mbak ?

    Metu 😅

  • 28 Juli 2020

    ANGGORO118 tulis:

    Sugeng ora ono bro

    Lagi dolan

    Waah paling bar dolan karo bro Ang 🤭

  • 28 Juli 2020

    ANGGORO118 tulis:

    lemet karo slamet jik seduluran ora mbakyu ?

    D gawe seduluran oleh ora yo oleh, gampang to 😁

  • SIME781

    28 Juli 2020

    Ugeng 😥

    ANGGORO118 tulis:

    Sugeng ora ono bro

    Lagi dolan

  • 28 Juli 2020

    IMAN982 tulis:

    1.bp.blogspot.com/--lwG3iLPiCc/UV5EWLq-qbI/AAAAAAAAAU4/vZj2W6-596Y/s1600/jotosan-edit.jpg

    Suwe ga maem iki

  • 28 Juli 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nahhhh iki jenenge klenyem

    iyo d jatim jeneng e jemblem bro😉

  • 28 Juli 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    owwww kuwi nek neng kene jenenge klenyem mbak

    Oow beda daerah beda jeneng ya

  • CHRISTIAN983

    28 Juli 2020

    Klenyem po pitu..aku as kriting ki

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nahhhh iki jenenge klenyem

    28 Juli 2020 diubah oleh CHRISTIAN983

  • 28 Juli 2020

    DINNA612 tulis:

    IMAN982 tulis: 1.bp.blogspot.com/--lwG3iLPiCc ... otosan-edit.jpg Suwe ga maem iki

    pesen d kedai sebelah mbak...😁

  • CHRISTIAN983

    28 Juli 2020

    Tp tetep satu mb,,yoiku bhineka tunggal ika

    DINNA612 tulis:

    Oow beda daerah beda jeneng ya

  • GLORIUSNOV760

    28 Juli 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Klenyem po pitu..aku as kriting ki

    malah gemblerrrrr 😀

  • 28 Juli 2020

    IMAN982 tulis:

    pesen d kedai sebelah mbak...😁

    Eneke teh, ra gawe jemblem sg jogo

  • 28 Juli 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tp tetep satu mb,,yoiku bhineka tunggal ika

    😁👍

  • 28 Juli 2020

    GLORIUSNOV760 tulis:

    malah gemblerrrrr 😀

    aq Yoker ae.. 😁

  • 28 Juli 2020

    Lha ki klosone koq ra d beber? Wong wes do ngumpul. Jembleme yo wes metu kari wedange 😁

  • CHRISTIAN983

    28 Juli 2020

    Aku kunir anget ae mb,tambahi jahe geprek yen ono.rada greges2 ki..ben sehat n bugar kembali

    DINNA612 tulis:

    Lha ki klosone koq ra d beber? Wong wes do ngumpul. Jembleme yo wes metu kari wedange 😁

    28 Juli 2020 diubah oleh CHRISTIAN983

  • 28 Juli 2020

    CHRISTIAN983 tulis:

    Aku kunir anget ae mb,tambahi jahe geprek yen ono.rada greges2 ki..ben sehat n bugar kembali

    +sate kelinci ucul🐇

  • CHRISTIAN983

    28 Juli 2020

    Lha yen ucul trus sg disate opo sam..

    Ndang nyanyi o sam....klinci ucul anggitanipun ki narto sabdo..dalang legend

    IMAN982 tulis:

    +sate kelinci ucul🐇

22626 – 22650 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 905  906  907 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan