Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

2401 – 2425 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 96  97  98 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANANG709

    17 Februari 2017

    Cie cie podo2 single ki.. *halah* haha...

    PRISKA446 tulis:

    Yo aku isih single juga og...

  • LINSI201

    17 Februari 2017

    ANANG709 tulis:

    Mangkat mawon dereng kok.. Hehe

    Eh shift bengi tho mas anang? Haha

  • COOLFACE528

    17 Februari 2017

    Kulo teko

  • ANGGORO118

    17 Februari 2017

    LINSI201 tulis:

    Mending sinau dewe mas. Aq tau sinau kok, mung lali. Ning kw opo2 larang

    Wkwkwk

    wkwk

  • ANGGORO118

    17 Februari 2017

    LINSI201 tulis:

    Sugeng sonten poro sederek. Sampun budhal saking nyambut damel dereng?

    Wis tekan omah mbak,,

    Slonjoran + ngluruske boyok..

    Karo bayangke sing manis2.. :-D

    17 Februari 2017 diubah oleh ANGGORO118

  • ANANG709

    17 Februari 2017

    Iyo shift bengi terus og...

    LINSI201 tulis:

    Eh shift bengi tho mas anang? Haha

  • ANGGORO118

    17 Februari 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Kulo teko

    kulo jik anggoro..

    durung ganti jeneng..

  • ANANG709

    17 Februari 2017

    Tekone diisi kopi opo teh..? Nek kopi njaluko bro anggoro wae :-D

    COOLFACE528 tulis:

    Kulo teko

  • 17 Februari 2017

    Sugeng,

    Iki sakjane isine pirang propinsi to, isine dhek uleg yo wong-wong iki thok termasuk seng nulis, sak mene thok wae ramene koyok pasar kobong, hehehe.

  • ANGGORO118

    17 Februari 2017

    ANANG709 tulis:

    Tekone diisi kopi opo teh..? Nek kopi njaluko bro anggoro wae :-D

    Teh ae,, kopine wis entek diombe mas anang :-D

  • PUTRA782

    17 Februari 2017

    Pasar Juma'ah yen dina iki, dudu pasar senen sng wis entek merga kobongAn.. He3

  • EKO789

    17 Februari 2017

    Aku laer neng Jambi mas tp mrantau neng batam..selaen aku ono Mbk mey seng ng batam# absent neh

    TORO617 tulis:

    Sugeng,

    Iki sakjane isine pirang propinsi to, isine dhek uleg yo wong-wong iki thok termasuk seng nulis, sak mene thok wae ramene koyok pasar kobong, hehehe.

  • COOLFACE528

    17 Februari 2017

    oket oluK

  • ANGGORO118

    17 Februari 2017

    COOLFACE528 tulis:

    oket oluK

    diwalik???

  • 17 Februari 2017

    Dino iki seng dibahas panganan opo yo? mumpung  ngeleh. Wkwkwk

  • ANGGORO118

    17 Februari 2017

    TORO617 tulis:

    Dino iki seng dibahas panganan opo yo? mumpung  ngeleh. Wkwkwk

    ngeleh nek boso jowo solo artine mindah..

    Nek aku tau krungu artine luwe..

    panganan jomblo karo single mas..

  • PRISKA446

    17 Februari 2017

    Nek tulisane kui khase wong ngalam mbois mas kulpes...

    Genti suasana to?

    COOLFACE528 tulis:

    oket oluK

  • ANGGORO118

    17 Februari 2017

    Kue bolu..

    Kue cucur..

    Sugeng dalu..

    Poro sedulur..

  • PUTRA782

    17 Februari 2017

    Dudu kuwi yen basa kera ngalam.. MestiNe "oluk oket"

    PRISKA446 tulis:

    Nek tulisane kui khase wong ngalam mbois mas kulpes...

    Genti suasana to?

  • NINGSIH531

    17 Februari 2017

    Kulonuwun...

  • LINSI201

    17 Februari 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Wis tekan omah mbak,,

    Slonjoran + ngluruske boyok..

    Karo bayangke sing manis2.. :-D

    Sirup manis mas

  • LINSI201

    17 Februari 2017

    ANANG709 tulis:

    Iyo shift bengi terus og...

    Ik og,,,, boso semarangan kui mas anang

  • 17 Februari 2017

    Sugeng daluuu :)

  • NINGSIH531

    17 Februari 2017

    AYUSARI311 tulis:

    Sugeng daluuu :)

    sugeng juga mba

  • 17 Februari 2017

    NINGSIH531 tulis:

    Kulonuwun...

    Monggo mlebet mawon,,  sekecake nggeh..  :)

2401 – 2425 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 96  97  98 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan