Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

24476 – 24500 dari 24802    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 979  980  981 ... 993  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 11 September

    ZIEZIE188 tulis:

    menyimak:-D

    nyimak goreng😄

  • 11 September

    Pemanasan sik lur,,ngeteh panas srabi notosuman..

  • 11 September

    Minyak sam minyak..minyak nggojing

    IMAN982 tulis:

    nyimak goreng😄

  • 11 September

    Wuih masbroglo... Suwe ora ngopi,, nandi ae kok jarang ngumpul keday ro kewan2,, eh kawan2 maksude ✌😂

    GLORIUSNOV760 tulis:

    😃 generasi mbohhhh pokoke, generasi jan ora cetho 😃

    - kangen jaman oldies :

    Sinetron2 yg berkarakter seperti si doel, klrg cemara, dll .

    Sinetron2 kolosal ttg sejarah

    Era2 musik berkualitas

    Acara2 tv yg mengenalkan ragam nusantara

    Dll.

    Saiki do neng ndi yo acara2 smcm itu ? 🙄

  • 11 September

    SIME781 tulis:

    Wuih masbroglo... Suwe ora ngopi,, nandi ae kok jarang ngumpul keday ro kewan2,, eh kawan2 maksude ✌😂

    hallo sim, iyo ki lha iki wes mulai aktif neng gawean nehhh soale, wes suwe di home kan, hehehe

  • 11 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    hallo sim, iyo ki lha iki wes mulai aktif neng gawean nehhh soale, wes suwe di home kan, hehehe

    krjo d opo bro....???

  • 11 September

    Puji Tuhan klo sdh bs aktif kerja lg,,, jkt malah mau full PSBB lg tgl 14 iki...

    GLORIUSNOV760 tulis:

    hallo sim, iyo ki lha iki wes mulai aktif neng gawean nehhh soale, wes suwe di home kan, hehehe

  • 11 September

    SIME781 tulis:

    Puji Tuhan klo sdh bs aktif kerja lg,,, jkt malah mau full PSBB lg tgl 14 iki...

    amin2 sim, pakaryan sing wingi do keno laukdaun sim, dadi ra iso cair, hehe

    Welehhhh lha ko meh psbb neh jkt?

  • 11 September

    IMAN982 tulis:

    krjo d opo bro....???

    pakaryanku neng lapangan sam, hehehe, mburuh2 okh sam,

  • 11 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    pakaryanku neng lapangan sam, hehehe, mburuh2 okh sam,

    wah yo sip kuwi...

  • 11 September

    Sop sip..

    IMAN982 tulis:

    wah yo sip kuwi...

  • 11 September

    IMAN982 tulis:

    wah yo sip kuwi...

    dilakoni wae sam, di gawe heppy 😃

  • 11 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    amin2 sim, pakaryan sing wingi do keno laukdaun sim, dadi ra iso cair, hehe

    Welehhhh lha ko meh psbb neh jkt?

    Laukdaun ki yo koyo dong kates, dong telo ngunu ye...

  • 11 September

    DINNA612 tulis:

    Laukdaun ki yo koyo dong kates, dong telo ngunu ye...

    he em mbak, bener kuwi 😃

  • 11 September

    Yoiku rataan perhari positif corona meningkat jare. Lek ora di laukdaun, seminggu ae omah sakit wes full dan ndk bisa menampung pasien baru 😖

    GLORIUSNOV760 tulis:

    amin2 sim, pakaryan sing wingi do keno laukdaun sim, dadi ra iso cair, hehe

    Welehhhh lha ko meh psbb neh jkt?

  • 11 September

    SIME781 tulis:

    Yoiku rataan perhari positif corona meningkat jare. Lek ora di laukdaun, seminggu ae omah sakit wes full dan ndk bisa menampung pasien baru 😖

    enak lauk peyex and the mendhol....😋😎

  • 11 September

    SIME781 tulis:

    Yoiku rataan perhari positif corona meningkat jare. Lek ora di laukdaun, seminggu ae omah sakit wes full dan ndk bisa menampung pasien baru 😖

    dedonga wae sim, mugo2 pageblug markona iki gek ndang sirno kalis ing sambikolo seko bumi nuswantoro

  • 11 September

    Hmmm do babuk kabeh ki ketoknya

  • 11 September

    DINNA612 tulis:

    Hmmm do babuk kabeh ki ketoknya

    kurang bengi mbak...engko lak podho mecicil bengi²

  • 11 September

    IMAN982 tulis:

    kurang bengi mbak...engko lak podho mecicil bengi²

    po meneh sesuk dino sabtu, mlm panjang

    11 September diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 11 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    po meneh sesuk dino sabtu, mlm panjang

    ya podho wae bro khan 24 jam...6 jam aja malamnya😁✌

  • 11 September

    IMAN982 tulis:

    ya podho wae bro khan 24 jam...6 jam aja malamnya😁✌

    rasane ttp bedho sam, sing mbedakne ki rasane antara sing wes bergandengan karo sing iseh jomblersss 😃

    11 September diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 11 September

    Amen amenn, mugo2 pageblug ndang sirno, ndang normal, ndang kopdar, ndang dut ooo aaa ooo eeee ✌😖

    GLORIUSNOV760 tulis:

    dedonga wae sim, mugo2 pageblug markona iki gek ndang sirno kalis ing sambikolo seko bumi nuswantoro

  • 11 September

    Sambel trasi wenehi titk 😋 sekul anget sekul of rock,, wes cukup, ombene teh anget sedikit gula... nyam nyam nyam~ 😋😋

    IMAN982 tulis:

    enak lauk peyex and the mendhol....😋😎

  • 11 September

    SIME781 tulis:

    Amen amenn, mugo2 pageblug ndang sirno, ndang normal, ndang kopdar, ndang dut ooo aaa ooo eeee ✌😖

    yohhhhhhhh lhassss lhesssss pokok e 😃

24476 – 24500 dari 24802    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 979  980  981 ... 993  Selanjutnya Kirim tanggapan