Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

24501 – 24525 dari 24802    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 980  981  982 ... 993  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 12 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    rasane ttp bedho sam, sing mbedakne ki rasane antara sing wes bergandengan karo sing iseh jomblersss 😃

    woooo....reneb ilakes...👍

  • 12 September

    IMAN982 tulis:

    kurang bengi mbak...engko lak podho mecicil bengi²

    Nyicil opo? Spd ta panci?

  • 12 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    po meneh sesuk dino sabtu, mlm panjang

    Prasaku koq podo ae,,ujug2 wes isuk maneh

  • 12 September

    SIME781 tulis:

    Amen amenn, mugo2 pageblug ndang sirno, ndang normal, ndang kopdar, ndang dut ooo aaa ooo eeee ✌😖

    Waah bro Sime seneng joget dangdut ki mesti

  • 12 September

    DINNA612 tulis:

    Nyicil opo? Spd ta panci?

    kiro² menurut pean opo???😀

  • 12 September

    Tumis kangkung ndhog dadar..

  • 12 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tumis kangkung ndhog dadar..

    rujak uleg...

  • 12 September

    Neng ati sumpeg

    IMAN982 tulis:

    rujak uleg...

  • 12 September

    🎶 Rujak uleg rasane sepet kakean cengkir

    Atine judeg bandane cupet kakean mikir

    Ngalam ndonya warno2 kahanane jarene 🎶

    Langgam Rujak Uleg

  • 12 September

    Langgam ki beda ora sih kr campursari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    🎶 Rujak uleg rasane sepet kakean cengkir

    Atine judeg bandane cupet kakean mikir

    Ngalam ndonya warno2 kahanane jarene 🎶

    Langgam Rujak Uleg

  • 12 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Langgam ki beda ora sih kr campursari

    jane podo wae mas bro, cuma pengemasane lbh modern campursari krn unsur2 alat musik modern bs msk. Persamaan nada nek pyur gending nganggone Javanese Scale (tangga nada jawa)

    12 September diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 12 September

    Tp campursari saiki lbh condong ke dangdut yo,juga alat musik elektrik lbh dominan

    GLORIUSNOV760 tulis:

    jane podo wae mas bro, cuma pengemasane lbh modern campursari krn unsur2 alat musik modern bs msk. Persamaan nada nek pyur gending nganggone Javanese Scale (tangga nada jawa)

  • 12 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tp campursari saiki lbh condong ke dangdut yo,juga alat musik elektrik lbh dominan

    Jane nek alat musik sih rata2 sama mas bro, nek iki lbh bergeser ke genre, amargo sing iseh ngtrend genre dangdut woyo2 lan sak panunggalane, dadine kebanyakan genre musik yo melu arus, dmn pangsa pasar saat ini yg ngtrend yo genre kuwi mau. Dan semua kembali ke selera masing2

    Nek aku lbh ke gending, langgam, campursari klasik

    12 September diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 12 September

    Woo koyo mengkono.saiki langgam wis langka yo.tvri joga sih biasae sih ono

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Jane nek alat musik sih rata2 sama mas bro, nek iki lbh bergeser ke genre, amargo sing iseh ngtrend genre dangdut woyo2 lan sak panunggalane, dadine kebanyakan genre musik yo melu arus, dmn pangsa pasar saat ini yg ngtrend yo genre kuwi mau. Dan semua kembali ke selera masing2

    Nek aku lbh ke gending, langgam, campursari klasik

  • 12 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tp campursari saiki lbh condong ke dangdut yo,juga alat musik elektrik lbh dominan

    malahan lebih ke arah koplo an😁

  • 12 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo koyo mengkono.saiki langgam wis langka yo.tvri joga sih biasae sih ono

    sing iseh tv2 lokal & tvri dan radio2 lokal daerah mas bro, sing iseh ngugemi melestarikan kabudayan jawi

  • 12 September

    IMAN982 tulis:

    malahan lebih ke arah koplo an😁

    bener sam, ndangdut koplo, wo yo wo yo, mbohhhh ra karuan genahe 😃

  • 12 September

    Karo dho mendem,,jane yo ra masalah sih waton ora dho reseh gelut n tawuran

    GLORIUSNOV760 tulis:

    bener sam, ndangdut koplo, wo yo wo yo, mbohhhh ra karuan genahe 😃

  • 12 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Karo dho mendem,,jane yo ra masalah sih waton ora dho reseh gelut n tawuran

    iyo mas bro, sing penting peace✌ angger ntn konser msti kentip sek 😃

  • 12 September

    Lha yo to,,padahal bacut nginceng penyanyine jebul sekonyong2 mendadak sontak buyar,, amergo botol2 air mineral melayang..lha rasido asoy geboy to yen koyo mengkono kui..😁😁

    GLORIUSNOV760 tulis:

    iyo mas bro, sing penting peace✌ angger ntn konser msti kentip sek 😃

    12 September diubah oleh CHRISTIAN983

  • 12 September

    Ooooo mosok too...

  • 12 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Karo dho mendem,,jane yo ra masalah sih waton ora dho reseh gelut n tawuran

    mikul dhuwur,mendem jeru maksud e😄

  • 12 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lha yo to,,padahal bacut nginceng penyanyine jebul sekonyong2 mendadak sontak buyar,, amergo botol2 air mineral melayang..lha rasido asoy geboy to yen koyo mengkono kui..😁😁

    iku anarki sam....ga oleh lho

  • 13 September

    Sugeng Dinten Minggu lan Ngibadah lurrrr....Mugi Gusti Paring Berkah👼🙏

  • 13 September

    Sugeng tanggap warso mas chris

    Mugi Gusti tansah mberkahi panjenengan

    Gbu 👍

24501 – 24525 dari 24802    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 980  981  982 ... 993  Selanjutnya Kirim tanggapan