Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

24551 – 24575 dari 24802    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 982  983  984 ... 993  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 15 September

    Juga tangguh sam.aktif begitulah,ngga mau diem(dlm artian positif)

    IMAN982 tulis:

    ooo...begono yo...🤔

  • 15 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Juga tangguh sam.aktif begitulah,ngga mau diem(dlm artian positif)

    tumben wingi ga muncul sam...hehe

  • 15 September

    Wingi ono sedikit hura-hura tp tnp huru-hara sam. kuesel awakku,,delok bantal onoe pengen lgsg ngiler..😁

    IMAN982 tulis:

    tumben wingi ga muncul sam...hehe

  • 15 September

    Central java hadir

  • 15 September

    Monggo mongo..sing pahit nopo sing legi

    ERYONO694 tulis:

    Central java hadir

  • 15 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Monggo mongo..sing pahit nopo sing legi

    sedengan ae

  • 16 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Monggo mongo..sing pahit nopo sing legi

    pahit hati...atau pahit lidah😃

  • 16 September

    Jenang gulo opo kowe lali marang aku iki

    Nalikane bungah susah sopo sing ngancani

  • 16 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Jenang gulo opo kowe lali marang aku iki

    Nalikane bungah susah sopo sing ngancani

    gulali...

  • 16 September

    IMAN982 tulis:

    gulali...

    gula + lali 😃

  • 16 September

    Halaman iki pas nomerku,berarti halaman sebelum iki,nomere sam iman..

  • 16 September

    Haaaakkk...eeeee

    Dek semono kowe nate janji arep ngajak rabi yo dik yo

    Ning saiki bareng mulya kowe banjur lali..

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Jenang gulo opo kowe lali marang aku iki

    Nalikane bungah susah sopo sing ngancani

  • 16 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Haaaakkk...eeeee

    Dek semono kowe nate janji arep ngajak rabi yo dik yo

    Ning saiki bareng mulya kowe banjur lali..

    sakno

  • 16 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Haaaakkk...eeeee

    Dek semono kowe nate janji arep ngajak rabi yo dik yo

    Ning saiki bareng mulya kowe banjur lali..

    opo kw ra kelingan jamane ndek semono

    ojo ngono yo ojo ngono

  • 16 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    opo kw ra kelingan jamane ndek semono

    ojo ngono yo ojo ngono

    wah ..ngenes puollll....

  • 17 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Haaaakkk...eeeee

    Dek semono kowe nate janji arep ngajak rabi yo dik yo

    Ning saiki bareng mulya kowe banjur lali..

    asek asek josss😁🎶👍

  • 17 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    gula + lali 😃

    ohhh gitu ya

  • 17 September

    IMAN982 tulis:

    wah ..ngenes puollll....

    ohhh gitu

  • 17 September

    IMAN982 tulis:

    gulali...

    good 😃

    17 September diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 17 September

    Eeee manuke kutut e tak omben omben ombeno no ......

    Jagongan lurrrrr mumpung padhang mbulan

  • 17 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Eeee manuke kutut e tak omben omben ombeno no ......

    Jagongan lurrrrr mumpung padhang mbulan

    padhang bulan...bulan e bunder

  • 17 September

    IMAN982 tulis:

    padhang bulan...bulan e bunder

    purnomo no berarti

  • 17 September

    GLORIUSNOV760 tulis:

    purnomo no berarti

    itu kalo cowo...kalo cewe pur..... deh...😁

  • 17 September

    CHRISTIAN983 tulis:

    Halaman iki pas nomerku,berarti halaman sebelum iki,nomere sam iman..

    hallo...hallo...

  • 17 September

    Juurr ketikung juurr ketikung..swarane kutut ngenes men,,jur ketikung

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Eeee manuke kutut e tak omben omben ombeno no ......

    Jagongan lurrrrr mumpung padhang mbulan

24551 – 24575 dari 24802    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 982  983  984 ... 993  Selanjutnya Kirim tanggapan