Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

Komunitas JK Bandung

ForumJadwal aktivitas

26 – 50 dari 3784    Ke halaman:  Sebelumnya  1  2  3 ... 152  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • CHRIS213

    16 Mei 2016

    GITUDECH963 tulis:

    Keren bandung ,,, #peuyem mana peuyeuum

    #peuyeumpuan

  • 16 Mei 2016

    BENEDICT825 tulis:

    Shallom semua,

    Saya di sini ingin berbagi dengan anggota JK khusus nya Bandung dan sekitar nya, komunitas JK Bandung dan sekitar nya kok kelihatannya adem ayem, sunyi senyap, damai sejahtera, dirangkum jadi satu kata "garing". Sebetulnya ngga kok. Komunitas JK Bandung memang belum lama berdiri, kurang lebih bulan Januari 2016, selama 5 bulan ini (sampai bulan Mei 2016), kami sudah mengadakan beberapa kali kopdar, baik berupa kongkow bareng, wisata kuliner, nonton bareng, meet up dengan member JK Jakarta dan wisata ke Kawah Putih. Rencana nya kami juga mau mengadakan acara sosial dan "berlibur" ke kota lain.

    Kami tunggu bro sis member-member JK khusus nya Bandung yang lain, untuk ikut bergabung dengan kami ;-)

    Mangstap kali bro.... greeeeeeat banget.... lanjutkan bro.... next time kita seru2an lagi yah, ngobrol sampe berbusa lagi jeung barudak Bandung atuh... hahahahaha.... n abdi poho wae tentang potona euy, loba gawean pisan euy, mangap bro.....(",)

    Abdi taro didieu nya? Abdi posting keun poto nu waktu ntu kumaha?

    regards

    yossie

    16 Mei 2016 diubah oleh YOSSIE472

  • BENEDICT825

    16 Mei 2016

    YOSSIE472 tulis:

    Mangstap kali bro.... greeeeeeat banget.... lanjutkan bro.... next time kita seru2an lagi yah, ngobrol sampe berbusa lagi jeung barudak Bandung atuh... hahahahaha.... n abdi poho wae tentang potona euy, loba gawean pisan euy, mangap bro.....(",)

    Abdi taro didieu nya? Abdi posting keun poto nu waktu ntu kumaha?

    regards

    yossie

    Haha bro yossie sundanya kamana mana.. boleh silakan bro di sini jg gpp..

  • BENEDICT825

    17 Mei 2016

    NARANA543 tulis:

    Shalom...,

    Salam kenal ben.... :)

    Salam kenal ci nana.. :D

  • BENEDICT825

    17 Mei 2016

    MARTIN998 tulis:

    Parunteeeen...kumaha daramang?

    Damang kang, diantos di bandung tgl 28 :D

  • 17 Mei 2016

    BENEDICT825 tulis:

    Haha bro yossie sundanya kamana mana.. boleh silakan bro di sini jg gpp..

    Amburadul pisan nya, abdi mah saeutik2 lah, nulisnya amburadul pisan, ngadenge mah ngarti, nulisnya ancur hahahahaa....siap, abdi pilih nu paling ciamik, engke abdi posting didieu nya... kamsia, nuhun sakali deui atuh akang....(",)

  • BENEDICT825

    17 Mei 2016

    YOSSIE472 tulis:

    Amburadul pisan nya, abdi mah saeutik2 lah, nulisnya amburadul pisan, ngadenge mah ngarti, nulisnya ancur hahahahaa....siap, abdi pilih nu paling ciamik, engke abdi posting didieu nya... kamsia, nuhun sakali deui atuh akang....(",)

    Gpp bro yg penting mau belajar dan usaha hahaha.. urusan ngerti ato salah belakangan aja

  • MARTIN998

    17 Mei 2016

    Siap..manawi teu aya halangan,abdi merapat bandung.sakantenan wilujeng tepang kanggo kang ben..haturnuhun.

    BENEDICT825 tulis:

    Damang kang, diantos di bandung tgl 28 :D

  • 17 Mei 2016

    MARTIN998 tulis:

    Siap..manawi teu aya halangan,abdi merapat bandung.sakantenan wilujeng tepang kanggo kang ben..haturnuhun.

    Waduh bandung euuiii di mana eta kang ?

  • INNE351

    17 Mei 2016

    Hi Ben ... Tayang juga tuh photonya thanks :up:

    Sukses untuk acara kumpul2nya

    Semoga bisa ktemuan lagi ya bro :-)

    Stay blessed

  • BENEDICT825

    17 Mei 2016

    INNE351 tulis:

    Hi Ben ... Tayang juga tuh photonya thanks :up:

    Sukses untuk acara kumpul2nya

    Semoga bisa ktemuan lagi ya bro :-)

    Stay blessed

    Hi sis.. siap nanti dikabari kalo ada rencana ke sana

  • MARTIN998

    17 Mei 2016

    Wilujeng tepang kang gitudech,manawi perkawis naon anu ditaroskeun na teh?rorompok atanapi anu sanesna..?

    GITUDECH963 tulis:

    Waduh bandung euuiii di mana eta kang ?

  • 17 Mei 2016

    hehhehehe urang bandung lsg muncul hehehhee

    MARTIN998 tulis:

    Wilujeng tepang kang gitudech,manawi perkawis naon anu ditaroskeun na teh?rorompok atanapi anu sanesna..?

  • CHRIS213

    17 Mei 2016

    MARTIN998 tulis:

    Wilujeng tepang kang gitudech,manawi perkawis naon anu ditaroskeun na teh?rorompok atanapi anu sanesna..?

    perkawis nu sanes na panginten kang..wkekeke...wilujeng tepang kang Martin..

  • ROSIANA028

    17 Mei 2016

    Hayu pd roming ya jk Jakarta wkkkk

  • MARTIN998

    17 Mei 2016

    Wilujeng tepang oge kang Chris,manawi eta nu sanes na tea kang sok asa ararawis tepang..ahaha.

    CHRIS213 tulis:

    perkawis nu sanes na panginten kang..wkekeke...wilujeng tepang kang Martin..

  • MARTIN998

    17 Mei 2016

    Kaya pelm ya bu,Roming danYuli...wkwkwk

    ROSIANA028 tulis:

    Hayu pd roming ya jk Jakarta wkkkk

  • PHEBE353

    17 Mei 2016

    Hihi keren

    lancar yaa...

  • RACHELREY461

    17 Mei 2016

    Whaaaa...teu nyangka abdi tiasa gabung di Bandung kemaren, hihii..tebih-tebih ti Lampung,,mugi-mugi tiasa kaditu deui..amiinn.. Makasi yaa ko Ben..:up::-D

  • ROSIANA028

    17 Mei 2016

    MARTIN998 tulis:

    Kaya pelm ya bu,Roming danYuli...wkwkwk

    Felempuan ya a wkkkk

  • CHRIS213

    17 Mei 2016

    RACHELREY461 tulis:

    Whaaaa...teu nyangka abdi tiasa gabung di Bandung kemaren, hihii..tebih-tebih ti Lampung,,mugi-mugi tiasa kaditu deui..amiinn.. Makasi yaa ko Ben..:up::-D

    lancar ya b.sunda nya...

  • MELITA159

    17 Mei 2016

    pesekkkkkk,,,sehat kah? lu lompat2 kek belatung nangka komennya,,,,hahuauauuaua,,,,,, lampung siap welcome kombur yachhh 8-)

    RACHELREY461 tulis:
    Whaaaa...teu nyangka abdi tiasa gabung di Bandung kemaren, hihii..tebih-tebih ti Lampung,,mugi-mugi tiasa kaditu deui..amiinn.. Makasi yaa ko Ben..:up::-D

  • MAY983

    17 Mei 2016

    waaahhhh ada JK jakarta yg udah kunjungan ke Bandung yak?

    wahhhhh kita2 yg lain ga ada diundang niihh ama JK jakarta ... hiks

  • MELITA159

    17 Mei 2016

    masbro chirs,,, abdi mau donk belajar basa sunda ame situ,,,, biar pinterr,,,,#kedip2

    CHRIS213 tulis:

    lancar ya b.sunda nya...

  • RACHELREY461

    17 Mei 2016

    waahh..syg banget kmaren kok ga ktemu Ka Chris ya pas ke Bandung:-D.. abdi ngan teurang sakedik wae kang, ti bapaa abdi jago nalika sundaaa..:-D

    CHRIS213 tulis:

    lancar ya b.sunda nya...

26 – 50 dari 3784    Ke halaman:  Sebelumnya  1  2  3 ... 152  Selanjutnya Kirim tanggapan