Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

Kopdar/Persekutuan Bersama Kota Malang

ForumJadwal aktivitas

351 – 375 dari 415    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 14  15  16  17  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 15 Mei

    cdn2.tstatic.net/makassar/foto/bank/images/teh-hijau-7.jpg

  • 15 Mei

    IMAN982 tulis: cdn2.tstatic.net/makassar/foto ... teh-hijau-7.jpg

    Lha iki.. wis isa, contone sing Teh Ijo..

    Saiki kari sing sijine Sam. Sing Inspirasi Teh.

    Langkah2e koyo sing wis tak jelasno nduk nduwur iku.. ☝️

  • 15 Mei

    IMAN982 tulis: cdn2.tstatic.net/makassar/foto ... teh-hijau-7.jpg

    Wis isa... dadi apik.. 👍

    Gak usah dibolan-baleni Samm....

    Njajal sing sijine ae.. meneh.. Be'e durung isa, sing endine sing bingung, utawa durung ngerti, takokno meneh.

    Iki mumpung aku iseh ndik kene. Wis meh ngantuk iki, aku Samm...

  • 15 Mei

    IMAN982 tulis: cdn2.tstatic.net/makassar/foto ... teh-hijau-7.jpg

    Takone ndik kene ae Sam, gak usah inbox. Gak isa mbukak au... 😂

  • 15 Mei

    Pokok'e langkah2'e ning ngisor iki Sam.. (*tak kutip meneh Rek, komen ku dewe.. 😂hahaha... Hadeh, sampek biengung iki, yok opo carane njelasno..)

    Njajal dicobak sek.. Engkok nggon endine sing gak ngerti, sampyan takon-a meneh Cak. 🤤

    FAJAR882 tulis:

    Lha engko lek sampyan nge-klik "Visit" neng pencarian Google, sing link-e nek nduwur kuwi..

    Trus sampeyan lak diarahno nyang "laman" (website) sing judule: "Inspirasi Teh" toh?

    Lha kuwi ning website kuwi enek gambar sing tok maksud.

    Kuwi, gambar kuwi di-pencet rodo suwe.. trus muncul bbrp opsi. Pilih "View image".

    Bar kuwi, kari di-copy URL-nya. Trus di-paste ning kene.

    Ngono, Sam.. 😀 Njajal, cobaken sik yo.. Tak tunggu hasil'e.

  • 15 Mei

    Wooo murid ora genah babarbelllaass..gurune sih direwangi melek,,murid malah wis angrem..😁😁

  • 15 Mei

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wooo murid ora genah babarbelllaass..gurune sih direwangi melek,,murid malah wis angrem..😁😁

    Alah mboten nåpå2 Mas.

    Pun to, ben.. sak kersané mawon.. 😊 ahaha..

    Mbok bilih pancen sampun ngantuk tur, kuesel, nikå wau, si Kang Iman nikå wau..

    Monggo Mas. Kulå ugi badhé nyuwun pamit rumiyin.. :-) Sugeng dalu.

  • 15 Mei

    Sip 👍👍

    Sumangga dimas..🙏

    FAJAR882 tulis:

    Alah mboten nåpå2 Mas.

    Pun to, ben.. sak kersané mawon.. 😊 ahaha..

    Mbok bilih pancen sampun ngantuk tur, kuesel, nikå wau, si Kang Iman nikå wau..

    Monggo Mas. Kulå ugi badhé nyuwun pamit rumiyin.. :-) Sugeng dalu.

  • 15 Mei

    FAJAR882 tulis:

    Pokok'e langkah2'e ning ngisor iki Sam.. (*tak kutip meneh Rek, komen ku dewe.. 😂hahaha... Hadeh, sampek biengung iki, yok opo carane njelasno..)

    Njajal dicobak sek.. Engkok nggon endine sing gak ngerti, sampyan takon-a meneh Cak. 🤤

    Lha engko lek sampyan nge-klik "Visit" neng pencarian Google, sing link-e nek nduwur kuwi..

    Trus sampeyan lak diarahno nyang "laman" (website) sing judule: "Inspirasi Teh" toh?

    Lha kuwi ning website kuwi enek gambar sing tok maksud.

    Kuwi, gambar kuwi di-pencet rodo suwe.. trus muncul bbrp opsi. Pilih "View image".

    Bar kuwi, kari di-copy URL-nya. Trus di-paste ning kene.

    Ngono, Sam.. 😀 Njajal, cobaken sik yo.. Tak tunggu hasil'e.

    oke sam suwun yo... y cukuo ngerti walaupun rodo mumet,klo copas foto ke forum piye mas carane hehehe...

  • 15 Mei

    FAJAR882 tulis:

    Alah mboten nåpå2 Mas.

    Pun to, ben.. sak kersané mawon.. 😊 ahaha..

    Mbok bilih pancen sampun ngantuk tur, kuesel, nikå wau, si Kang Iman nikå wau..

    Monggo Mas. Kulå ugi badhé nyuwun pamit rumiyin.. :-) Sugeng dalu.

    sorry karena utak utek utik....ujicoba sampek ketiduran 🙏😄😁

  • 15 Mei

    Sulit

    15 Mei diubah oleh IMAN982

  • 15 Mei

    15 Mei diubah oleh IMAN982

  • 15 Mei

    IMAN982 tulis: www.tourpaketwisatabromo.com/w ... ung-Bromo-3.jpg

    puji Tuhan Amin🙏😇

  • 16 Mei

    Tanggal 17mei mulai psbb malang raya,anteng ndekem wes

  • 16 Mei

    BEE562 tulis:

    Tanggal 17mei mulai psbb malang raya,anteng ndekem wes

    iyo sam timbang dikon dadi relawan covid 19 hehehe...

  • 16 Mei

    Sepii ya... kera2 ngalam pd kmana ?

  • 16 Mei

    NIKE627 tulis:

    Sepii ya... kera2 ngalam pd kmana ?

    lha ayas iki from bumi arema lho....😁

  • 16 Mei

    NIKE627 tulis:

    Sepii ya... kera2 ngalam pd kmana ?

    ayas binggung,bapakku Bonek asli sby,mama ku Blitar,la kok aku Arema 🤣🤣🤣

  • 16 Mei

    NIKE627 tulis:

    Sepii ya... kera2 ngalam pd kmana ?

    wong utab ayas

  • 16 Mei

    IMAN982 tulis:

    iyo sam timbang dikon dadi relawan covid 19 hehehe...

    mlebu puskesmas ae ketar ketir,opo maneh jd relawan covid 😭😭😭

  • 16 Mei

    BEE562 tulis:

    mlebu puskesmas ae ketar ketir,opo maneh jd relawan covid 😭😭😭

    emboh sam pemerintah e bingung rakyat e tambah nemen😁

  • 17 Mei

    selamat pagi

  • 17 Mei

    Met pagi.... semangat sehat.... aelamat harming.... Tuhan berkati

    IMAN982 tulis:

    selamat pagi

  • 17 Mei

    NIKE627 tulis:

    Met pagi.... semangat sehat.... aelamat harming.... Tuhan berkati

    IMAN982 tulis:

    selamat pagi

    Amin....😇

  • 17 Mei

    Hari pertama PSBB.... disertai ujan dereesss.... ya sudah di rmh saja

    #salamsehat#

351 – 375 dari 415    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 14  15  16  17  Selanjutnya Kirim tanggapan